Superweekend med supert utbytte

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ingen tvil om at deltakerne hadde det gøy på Supeweekend, både med og uten ball. Her fra en av pausene. Foto: Glomdalsfotball

Høstens Superweekend på Gjemselund samlet 17 ivrige fotballspillere. 15 gutter og to jenter brukte denne helgen på å trene angrepsspill og avslutninger.

KIL Fotball har i sommer og høst invitert til to Superweekender. Den første ble holdt i begynnelsen av august. Da deltok 21 gutter og 12 jenter.

– Gjennom de to treningssamlingene har vi hatt med oss 50 ivrige fotballspillere fra hele distriktet, sier daglig leder i KIL Fotball, Johan Hammarstöm. Det er vi veldig godt fornøyd med.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Stor interesse for treningstilbudet

Det er første året vi har fått til denne type treningssamlinger for aldersgruppen 12-14 år, sier Hammarström. Da er det gøyalt at interessen ble så stor. At vi også har fått med oss flere spillere fra både Grue, Skarnes og Nord-Odal setter vi stor pris på.

Det har vært «kamp» om banene på Gjemeselund, men nå som vi har fått den fine Maarudbanen er banekapasiteten økt og vi har fått et virkelig fint område å kjøre kvalitetstreninger på.

Ekstra treningsarena for 12-14-åringene

Vi ønsker at dette skal være en treningsarena for alle de unge fotballspillerne i distriktet som vil litt ekstra. Tilbudet for de som er født i 2003, 2004 og 2005 har dessverre ikke vært godt nok dekket tidligere. Dette vil vi gjøre noe med og håper våre Superweekender vil bli den treningsarenaen denne aldersgruppen har manglet for å beholde motivasjonen for videre utvikling.

Vi har hatt en fin weekend sammen med ivrige fotballspillere, sier Johan Hammarström (t.v.) og Patrick Holtet. Dette er arenaen for spillere som ønsker å utvikle seg.

For spillere som ønsker å utvikle seg

Helgens trenere var Johan Hammarström og Patrick Holtet. – Vi har ulike temaer på treningssamlingene. På den første var det «forsvarsspill» som var tema, mens vi nå hadde «angrepsspill og avslutninger».

Det er flott å se at mange av de samme melder seg på de ulike temaene, sier Hammarström. Det vitner om at dette er spillere som ønsker å utvikle seg i ulike roller, både i angrep og forsvar, sier Patrick Holtet. Det er bra.

Tale (t.v.) og Victoria brukte en av pausene til å drible.

 Fire treningsøkter

– Vi har hatt en fin weekend med seks treningstimer fordelt på to dager. Trenerduoen er imponert over innsatsen, og hvor ivrige og lærevillige deltakerne har vært på samlingene.

Med to trenere var dette en fin størrelse på gruppa. En gruppe bør ikke være større enn at det er rom for å gi individuelle tilbakemeldinger og tipse om hvilke øvelser som vil bidra til at de blir enda bedre ute på banen.

Målet med en slik  Superweekend er nettopp det at spillerne skal utvikle seg og ta med seg treningstips tilbake til eget klubblag.

God progresjon på alle

Det er naturlig at det er noe nivåforskjell i en slik gruppe. Det som er veldig gøyalt for oss trenere å se er den gode progresjonen spillerne har vist gjennom de fire øktene. Vi har med andre ord stortrivdes sammen med en energisk og lærevillig gjeng unge fotballspillere. Til alle dere som meldte dere på har vi lyst til å si: Dere har gjort en kjempejobb gjennom hele helgen – vi er stolte av dere, avslutter Johan og Patrick.

Superweekend med supert utbytte

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var