Per Oskar og Anders i dommervogna

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Dommersjefene for årets Grueturnering var Anders Austad (t.v.) og Per Oskar Berntsen.

Denne helga ble Grueturneringen avholdt for 37. gang i rekken. I strålende sol ble årets turnering en kjempesuksess. Store og små, dommere og arrangør koste seg hele helga gjennom på Kirkenær.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Nye dommersjefer

Etter hvert som årene går er det naturlig med utskiftninger i arrangementstaben. Dommersjefene for 2017 var tidligere Grue-spillere Per Oskar Berntsen og Anders Austad. – Dommerne  under Grueturneringen kommer stort sett fra Grue, og vi har dommere som har vært med så lenge som 22 år på rad, sier Per Oskar. Stadig flere unge tar rekruttdommerkurs, så kvaliteten på dommerne er upåklagelig.

Vi er veldig fornøyd med årets turnering. Nærmest alt har gått etter planen, og vi tror og håper de fleste er fornøyd med årets dømming» sier dommersjef Per Oskar.

Dommerne har kun vært blide og positive, til tross for at mange av dem har dømt veldig mange kamper. Som dommer blir man vant til å få litt kritikk. Man må ta upopulære avgjørelser og får iblant spydige kommentarer fra både trenere, spillere og publikum selv om man ikke nødvendigvis har gjort noe feil.

Enorm dugnadsinnsats

For at turneringen skal bli et kjempearrangement år etter år må uttallige dugnadstimer legges ned, både i forkant av og underveis i turneringa. Den enorme dugnadsinnsatsen som legges ned er helt enestående, og unge som gamle bidrar nærmest «hele bygda» denne helga.

50 dommere måtte til for en knirkefri gjennomføring under Grueturneringen.

Vi har hatt med om lag 50 dommere i år som har dømt alt fra 5’er fotball til 11’er. Veldig mange kamper er spilt gjennom helga, men nærmest alt har gått knirkefritt» forteller Berntsen.

Vi i Glomdalsfotball ser allerede fram til neste års fotballfest på Kirkenær og den 38. utgaven av Grueturneringa!

Her kan du se bilder fra Grueturneringen 2017

 

 

 

Per Oskar og Anders i dommervogna

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var