Pangstart for jenter

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Siste helgen i denne måneden blir det fotballskole for jenter mellom seks og tretten år i Kongsvingerhallen.

Lunsj inkludert

Det kjøres tre halvannen times økter begge dagene. Den midt på dagen er lunsjøkta. Da skal det kun spises og ikke spilles. Det serveres vanlig god norsk husmannskost: Grovbrød og sunne pålegg. Dagen starter halv ti med en og en halv times trening. Fra elleve til halv ett er det servering av mat, og så er det på’n igjen med siste treningsøkt fra halv ett til klokka to. Innbakt i treningen blir også spilløvelser.

Individuell instruksjon

Det er flere hovedtrenere, og det blir i tillegg bistand fra KILs damespillere. Gode forbilder er viktige. Og med flere trenere blir alle sett. Det er både motiverende og gøy å få individuelt tilpassede tilbakemeldinger og veiledning. Å se hver enkelt spiller og gi oppmuntring og gode øvelser fører til bedre resultater.

Hvorfor bare jenter?

– Vi har gjennomført fotballskole flere år tidligere, forteller Geir Magne Andersen. Men vi tok en pause i fjor, og forsøkte noe annet. Vi har etablert noe vi kaller «ivrig-økter» på fredager som er åpen for både gutter og jenter. Men der er det dessverre ikke så mange jenter som møter opp. Det er også flest gutter som melder seg på KIL Akademiet og TINE’s fotballskole, så vi fant ut at det kanskje kan være fint å ha noe eget for jentene i vår klubb.  Vårt hovedmål er at vi skal ha et eget opplegg for jenter med gode trenere og A-lags spillere på damesiden slik at de får mulighet til å trene med sine forbilder, avrunder Geir Magne.

Fotball fra Umbro

Fotballskolen går altså av stabelen lørdag 28. og søndag 29. mars. I tillegg til den gode lunsjen begge dager er også en fotball fra Umbro inkludert i deltakeravgiften. Alle jenter født 2007 – 2013 kan melde seg på. Fotballskolen koster 700 kroner per person.

Påmelding

Fristen for å melde seg på er 22. mars, og for påmelding gå til KIL Fotball sine hjemmesider her: kilfotball.no  

Pangstart for jenter

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var