Overraskelseslaget fra Nord-Odal

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Det er lenge siden et guttelag fra Nord-Odal har kommet så langt i Norway-cup og G13-laget er godt fornøyd med å ha kommet til A-sluttspillet.

Til tross for et knepent nederlag i A-sluttspillet, har årets Norway Cup vært en solid opptur for G13-laget til Nord-Odal IL. Blåtrøyene fra Odalen har overrasket både motstandere og tilskuere på Ekebergsletta i sommer.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Med to seire og to tap, og hele 32-27 i målforskjell på de fire spilte kampene, har G13 Nord-Odal IL all grunn til å være stolt av innsatsen i årets Norway Cup. Og det var så nære på at eventyret fikk fortsette en stund til.

Knepent tap

– Vi ledet 3-0 etter 10 minutter, og vi hadde klart overtaket mot Roterud IL fra Lillehammer. Men etter pangstarten tok kanskje gutta seieren litt på forskudd, og så hadde Roterud noen lynkjappe vinger. Det gjorde nok utslaget. Til slutt tapte vi 5-8 forteller oppmann Lise Selnes, som har vært til stede på alle cup-kampene.

– Men gutta og alle vi andre er strålende fornøyd med det laget har prestert. I dag var klubbleder Linn Bjerke til stede på kampen, og hun fortalte med begeistring at det er lenge siden et guttelag fra Nord-Odal har kommet så langt i Norway Cup.

Selv om det ble tap i A-sluttspillet er gutta fra Nord-Odal svært godt fornøyd med å ha kommet så langt som de gjorde i Norway Cup.

Pangstart

For G13-laget fra Nord-Odal fikk en pangstart på årets Norway Cup. En solid 9-5 seier over Korsvoll ble etterfulgt av utklassingsseier med hele 16-2 mot Rommen. Dermed var avansementet allerede klart før den avsluttende kampen i innledende runde mot Drøbak/Frogn, som også hadde vunnet sine innledende kamper. Puljefinalen endte med et klart tap for blåtrøyene.

– Det var ordentlig ergerlig. Med seier i den kampen hadde vi vunnet puljen, og dermed fått enklere motstand i A-sluttspillet. Vi lå under med åtte mål etter første omgang, men klarte oss mye bedre da gutta våknet i andre. Kampen gikk tidlig om morgenen, så vi får skylde på det, smiler oppmann Selnes.

Overraskelseslaget fra Nord-Odal

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var