Opptur for Vaaler G13!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Opptur for Vaaler G13!
Våler G13 med god utvikling! Foto: Privat

Som for de fleste lag, er sesongen over for de 13 år-gamle guttene fra Våler. Vaaler G13 har spilt 9’er-fotball i år, både på vår- og høstsesongen. Et solid apparat rundt laget i Thomas Engebakken (trener), Øystein Rognerud og Gudmund Gjerdrum (kontaktpersoner) dannet grunnlaget for en god sesong.

Opptur for Vaaler G13!
Foto: Privat

Samarbeid mellom årganger

De er totalt 9 gutter født i 2003 som spiller fotball i Vaaler IF, så et samarbeid med 2004 og 2005 gutter var avgjørende for hvordan sesongen skulle bli. Det startet dermed et samarbeid med 04 og 05 gutter. Dette var også en fin mulighet for de yngre gutta til å være med på å hospitere hos de eldre. Hospitering er en ekstremt viktig del av utviklingen i barne- og ungdomsfotballen, og det gir motivasjon til de yngre.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Tøff vårsesong

Vårsesongen skulle likevel vise seg å bli tøff. Selv om laget vant borte mot Elverum, bar kampene utover sesongen preg av jevnspilte førsteomganger og tap til slutt. Det er i motbakke det går oppover, sies det. Og gledelig for guttene løsnet det skikkelig på høsten. God trening utover sommeren og høsten skulle vise seg å være nøkkelen til en opptur.

Opptur for Vaaler G13!
Samhold er viktig! Foto: Privat

Opptur i høst!

Med 3 seiere, 2 uavgjort og 1 tap kunne gutta gå med hevet hode ut av sesongen. Spillerne og trenerapparatet til Vaaler G13 går ut av sesongen med mer erfaring og gode minner fra spesielt høstsesongen. Øystein Rognerud har fulgt laget gjennom hele sesongen, og sier;

Hospiteringsordningen har vært løsningen på sesongen vår. Vi er 9 stk 03 gutter, og hatt litt skader. Så 04 gutta har spilt bra, vi har også hatt med 2 stk 05 gutter ved to anledninger

Opptur for Vaaler G13!
Foto: Privat

Skryter av Engebakken

Det er også en stor utfordring å involvere alle og engasjere spillerne på små steder. Derfor er det viktig å ha en god leder, som klarer å samle alle og få til en spillergruppe. Rognerud skryter av Engebakken.

Thomas Engebakken, som har trent hele gruppa med 05-04-03-gutta, har hatt utfordringer med nivåforskjeller, men han har styrt skuta bra. All ære til han. Så satser vi på at alle fortsetter neste sesong!

Opptur for Vaaler G13!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var