Ny kunstgressbane for Nord-Odal IL

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Fornøyde og stolte unger under åpningen av banen. Foto: Else Marthe Ruud

Endelig var det Nord-Odals tur til å lage en kunstgressbane. Søndag 11. juni sto Dalen kunstgress ferdig på Sand, til stor glede for både gammel og ung i bygda. Dette ble markert med en offisiell åpning av banen, og underholdning i forhold til musikk og fotball.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

Viktig for økt aktivitet

Opprinnelig lå det en grusbane der kunstgresset ligger, og forholdene har vært langt fra optimalt. Om vinteren var tilbudet å trene fotball på snø- eller isdekt grus eller å dra sørover mot Skarnes og Sander. Det er en av grunnene til at det var stor jubel hos de 250 fotballspillerne og alle involverte i Nord-Odal IL. Dette betyr også et økt aktivitetstilbud som kan bidra til flere aktive barn og unge.

Varaordfører Lasse Juliussen åpner Dalen kunstgress. Foto: Else Marthe Ruud

Åpningskamp

Klubbens G14 og G16-lag ble historiske da de spilte «åpningskampen» på Dalen kunstgress. Det var fullt trøkk på bana og idrettsgleden belyste hele bygda. Sponsorene ØMF sponset baller til alle spillerne i Nord-Odal IL, noe som ble spesielt godt tatt imot hos de aller minste. Dette var en stor dag for bygda, og forhåpentligvis kommer det mange fine stunder fremover på den fine kunstgressmatta.

Åpningskamp mellom G14 og G16. Foto: Else Marthe Ruud

 

ØMF og Mapei sponset baller til spillerne! Foto: Per Kr. Johansen
Hovedsponsoren Odal sparebank var en viktig bidragsyter i kunstgressbaneprossessen. Foto: Per Kr. Johansen
Ny kunstgressbane for Nord-Odal IL

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var