Ny cup like rundt hjørnet

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geir Magne Andersen, daglig leder i KIL Fotball, kan fortelle at Sparebank 1 Østlandet cup skal arrangeres for første gang som en forsesongcup nå i april.

Nyetablering

– Vi har lyst til å finne vår nisje. Dette er første året vi prøver, og det er et forsøk på å etablere en cup som kan erstatte den tradisjonelle høstcupen som vi har hatt i september i flere år. Vi ønsker ikke å berøre eller konkurrere med andre lokale og godt etablerte cuper, de skal få være i fred. Vi håper at dette skal bli en attraktiv cup å delta i.

Turnering i klasser til og med 11 år

Turneringen går av stabelen lørdag 18. april, og er åpen for alle lag i aldersklassene som følger:

7-er fotball for de som er født mellom 2009 – 2010, 5-er fotball for de som er født mellom 2011 – 2012, og 3-er fotball for de som er født i 2013. Innbydelse til cupen sendes ut til alle lag tilknyttet NFF Indre Østland, Oslo og Akershus.  7-er og 5-er kampene spilles 2 x 15 minutter, mens 3-er kampene spilles 2 x 10 minutter.

Lik premiering og nammis i kiosken

Som seg hør og bør, er det lik premiering i alle klasser, og premieringen skjer etter siste kamp er spilt. Det blir salg av pølser, pizza, vafler og dertil egnet drikke i kiosken. Deltakeravgiften er på 1041,- pr. lag for 7-er og 5-er spillerne, og 521,- for 3-er lagene. Påmeldingsfristen er søndag 22. mars. Dersom det er noe du lurer på i forbindelse med denne cupen, ta kontakt med geirmagne@kilfotball.no, eller gå inn på cupens nettside her:

https://sparebank1ostlandet.cups.nu/

– Akkurat nå laver jo snøen ned, og vi vet ikke hvor lenge den blir liggende, men uansett er det lunt og varmt og godt å spille på det fine kunstgresset i Kongsvingerhallen, så hjertelig velkommen, både til utøvere og publikum, avrunder Geir Magne.

Ny cup like rundt hjørnet

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var