Ny cup like rundt hjørnet

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geir Magne Andersen, daglig leder i KIL Fotball, kan fortelle at Sparebank 1 Østlandet cup skal arrangeres for første gang som en forsesongcup nå i april.

Nyetablering

– Vi har lyst til å finne vår nisje. Dette er første året vi prøver, og det er et forsøk på å etablere en cup som kan erstatte den tradisjonelle høstcupen som vi har hatt i september i flere år. Vi ønsker ikke å berøre eller konkurrere med andre lokale og godt etablerte cuper, de skal få være i fred. Vi håper at dette skal bli en attraktiv cup å delta i.

Turnering i klasser til og med 11 år

Turneringen går av stabelen lørdag 18. april, og er åpen for alle lag i aldersklassene som følger:

7-er fotball for de som er født mellom 2009 – 2010, 5-er fotball for de som er født mellom 2011 – 2012, og 3-er fotball for de som er født i 2013. Innbydelse til cupen sendes ut til alle lag tilknyttet NFF Indre Østland, Oslo og Akershus.  7-er og 5-er kampene spilles 2 x 15 minutter, mens 3-er kampene spilles 2 x 10 minutter.

Lik premiering og nammis i kiosken

Som seg hør og bør, er det lik premiering i alle klasser, og premieringen skjer etter siste kamp er spilt. Det blir salg av pølser, pizza, vafler og dertil egnet drikke i kiosken. Deltakeravgiften er på 1041,- pr. lag for 7-er og 5-er spillerne, og 521,- for 3-er lagene. Påmeldingsfristen er søndag 22. mars. Dersom det er noe du lurer på i forbindelse med denne cupen, ta kontakt med geirmagne@kilfotball.no, eller gå inn på cupens nettside her:

https://sparebank1ostlandet.cups.nu/

– Akkurat nå laver jo snøen ned, og vi vet ikke hvor lenge den blir liggende, men uansett er det lunt og varmt og godt å spille på det fine kunstgresset i Kongsvingerhallen, så hjertelig velkommen, både til utøvere og publikum, avrunder Geir Magne.

Ny cup like rundt hjørnet

More To Explore

Aktuelt

Egentrening i koronatider

– Mange fotballspillere er rastløse om dagen, og trenger å være i aktivitet. Trening hjelper på humøret, og selvsagt formen. Og selv om det er