Nord Odal J2010 på DNB-cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord Odal J2010 på DNB-cup
Nord-Odal J2010 var meget fornøyde med DNB-cup.
Foto: Glomdalsfotball

Sesongen nærmer seg slutten, men fotballgleden har nettopp startet for de 6 år-gamle Nord-odølingene. I helga deltok de på DNB-cup, etter å ha fått invitasjon av Kongsvinger IL.

Treneren Tonje Holberg var glad for at jentene fikk ta del i cupen på Kongsvinger. De er egentlig 16 jenter på laget, men det var kun seks jenter som hadde anledning til å møte opp. Til vanlig er de en del av 3’er fotballen, og de ulike 3’er cupene som blir arrangert rundt omkring.

Jeg synes 3’er-fotball er en kjempefin arena for seksåringene. Der får de mye ballkontakt, mer mål, samtidig som alle får scoret mål. Jentene setter veldig pris på det.

Nord Odal J2010 på DNB-cup
3v3 på Gjemselund.  
Foto: Glomdalsfotball

Nord Odal J2010 var et av 103 lag som deltok i cupen. Selv spilte de tre kamper mot ulike lag fra Kongsvinger. Siden de var bare 6 spillere ble det mye spilletid på jentene. Trener Holberg var veldig fornøyd med både cupen og spillerne.

Det har vært en fin dag med tre kamper. Jentene har fått mye ballkontakt, alle har scoret mål, og det aller viktigste; alle har hatt det gøy.

De unge jentene er fortsatt i startfasen, hvor det viktigste er å ha det gøy. Selv påstår spillerne at de hadde det moro. Det er herlig at lokalfotballen legger til rette for slike arrangementer, der fotballgleden er i fokus.

Nord Odal J2010 på DNB-cup
Foto: Glomdalsfotball

Til info: Nord Odal IL er et idrettslag som har samlet de tidligere klubbene Sand, Mogutten, Bruvoll og Austvatn. 

Nord Odal J2010 på DNB-cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var