Nord-Odal J13 trener to ganger i uka

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jentene i Nord-Odal J13 er i full gang med sesongoppkjøringen. De 11 unge fotballspillerne har trent to ganger i uka helt siden nyttår. Trener Kaja Grinna skulle bare ønske at de var litt flere.

– Det er en super gjeng med glade og ivrige jenter. Men vi skulle gjerne vært noen flere slik at vi kunne stilt et nier-lag. I år blir det 7`er-fotball på oss, sier Grinna.

Alle trenerne spilte for Bruvoll BK

Det er ikke så mange år siden Kaja Grinna selv herjet på gressmatta på Korsholen. I 2015 la hun fotballskoene på hylla etter en sterk borteseier 6 – 2 mot Lillehammer KFK2 i 4. divisjon avdeling 02. Også de to ferske medtrenerne Ida Granli og Oda Farsethås Ilbråten spilte aktivt for det som den gang het Bruvoll BK.

Du vil kanskje også lese: Treningsvillige jenter i Våler J14

Trivsel er det viktigste

I dag er som kjent Bruvoll BK historie, og det unge trenerteamet, som overtok ansvaret for Nord-Odal J13 ved årsskiftet, kan fortelle at det gror godt i den ganske ferske klubben.

– Vi har heldigvis fått beholde hele laget fra i fjor. Det er en veldig positiv og artig gjeng, som fungerer veldig godt sammen. Jentene er skikkelig treningsvillige, og viser allerede klar fremgang i løpet av de treningene vi har hatt til nå. Vi håper selvsagt at vi skal gjøre det enda bedre i år enn forrige sesong. Det er ingen ting som er så gøy for en fotballspiller som å vinne kamper. Men trivsel og det sosiale er likevel det aller viktigste.

Nord-Odal J13 trener to ganger i uka

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var