Nord-Odal G19 – Juniorlaget med det store spennet

Nord-Odal G19

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord-Odal G19
Nord-Odal G19 er på skuddhold i kampen mot Skarnes.


29.mai spilte Nord-Odal G19 mot Skarnes G19. Seieren gikk til Nord-Odal med resultatet 4 – 2. Trener Leif Arne Johansen er godt fornøyd med sesongen som nå er på hell.

– Vi er ambisiøse på den måten at vi prøver å gjøre så godt vi kan ut av det vi har. Det har gått veldig bra i vår. Gutta har selv vært med på å bestemme hvor mye vi skal trene. Vi møtes til trening tre ganger i uka, pluss kamper.

 

Stort spenn i alder og livssituasjon

Vi har en blandet gruppe spillere, der alderen går fra seksten til tyve år. Noen går på ungdomsskolen, andre på videregående, enkelte er lærlinger og noen er i full jobb. Alle er i ulike livssituasjoner, og det kan være en utfordring å tilpasse fotballen til hver enkelt spillers hverdag. Jeg opplever at hverken Roger Rønningen, min medtrener, eller jeg selv er spesielt strenge. Men vi har mange ivrige spillere som liker å trene og trener veldig godt. Vi er jo i den spesielle situasjonen at syv av spillerne er yngre enn 17 år, og i tillegg har vi dispensasjon for tre spillere som er over 19 år. En av fordelene med det, er at de yngste får anledning til å trene på et høyere nivå, sammen med de eldste. Som trener ønsker jeg jo at de yngste spillerne skal få utvikle seg.

 

Du vil kanskje lese: 5 råd fra Patrick Holtet

Nord-Odal G19

Ledet lenge serien

– Vi har en bra spillegruppe. Vårt generelle mål i år har ikke vært å vinne, men å trene godt gjennom hele vinteren. Vi ønsker å sørge for at hver enkelt spiller har et bra tilbud, og også sørge for et tilbud fremover. Når vi ser at vi kan konkurrere, ønsker man å gjøre sitt beste, å få det til. Da vi skjønte at det var en mulighet til å vinne serien, etter at vi hadde spilt noen kamper, ble målet vårt å vinne seriespillet.

Mandag 17. juni spilte juniorlaget mot Kongsvinger, men tapte med 0-4. Dermed leder Kongsvinger serien med ett poeng nå. Seriespillet avsluttes i disse dager. Både KIL og Nord-Odal har to kamper igjen å spille, så spenningen er stor. Fredag 21. juni spiller Nord-Odal mot Brane, og siste kamp for dem går mot Stange i neste uke. Så hvem som går av med seieren i seriespillet til slutt gjenstår å se. Deretter blir det en velfortjent sommerferie for laget, med ny frisk oppstart i siste halvdel av august.

 

Nord-Odal G19

Nord-Odal G19

Nord-Odal G19 – Juniorlaget med det store spennet

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var