Nord-Odal G15: Ligger ikke på latsiden

Nord-Odal G15

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nord-Odal G15

Jan Kenny Flikkerud Holen trener Nord-Odal G15. Han overtok trenerjobben i januar, og er kjempefornøyd med laget.

 

Sammenslått lag

– Dette er et sammenslått lag av -04 og -05 årgangen. Vi var rett og slett for få spillere, og dermed ble disse gutta slått sammen i november i fjor. Dette er gutter som synes det er moro å spille, og ivrige er de også.

Laget trener hele tre dager i uka – tirsdager, torsdager og søndager, pluss kamp, så her ligger ingen på latsida. Jeg hadde flaks som ringte treneren på en av de få dagene de ikke trener… På mitt spørsmål om hvordan sesongen har vært så langt, og hvilke ambisjoner lag og trener har framover, svarer Jan Kenny:

– Hittil har det nok vært litt trått, med to tap for Skarnes. Men vi er på bedringens vei!

 

Vil bli mer samspilte og vinne kamper

– Våre ambisjoner er å klatre på tabellen, og å vinne kamper. Vi skal trene på å bli mere samspilte, ha det moro underveis, og fokusere på å utvikle oss videre. Dette er jo et relativt nytt lag, men kjempefine folk å jobbe med! Gutta ser ut til å stortrives sammen og med fotballen. Det å trene såpass mye for eksempel, er noe de har ønska sjøl.

 

Du vil kanskje lese: Nord-Odal G19 – Juniorlaget med det store spennet

 

Turneringer og konfirmasjoner

– Finner dere på andre ting da, innimellom, noen sosiale tiltak?

– Ja, vi var jo med på Elverumsturneringa, der vi kom til kvartfinalen i a-sluttspillet.

Nord-Odal G15 skulle egentlig ha deltatt på Maxiturneringa på Hamar i slutten av august, men det kolliderte med konfirmasjon, så de ble nødt til å trekke laget. Men slik er det, og konfirmasjon går tross alt foran fotballturnering.

 

Kick-off etter nyttår

– Vi hadde også ønske om å delta på en turnering i Danmark senere i høst, men den går uka før høstferien, og det er ikke så lett å be ungdommene fri fra skolen. Så derfor har vi bestemt at vi skal bli med på en cup på Lillehammer i januar isteden. Det kan bli en fin kick-off start på sesongen etter jul, avrunder en munter Jan Kenny.

 

Nord-Odal G15: Ligger ikke på latsiden

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var