Nærmer seg Grue TINE fotballskole

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rundt 100 barn deltok på fjorårets Grue TINE fotballskole.

Årets Grue TINE fotballskole pågår fra mandag 25. juni til onsdag 27. juni på Grue stadion. I fjor deltok rundt 100 barn i alderen 7-14 år på fotballskolen, og dagene besto av mye aktivitet og humør.

– For 8. året på rad inviterer vi til Grue Tine fotballskole! Vi kan garantere gode treninger med dyktige instruktører, bra servering, og ikke minst dager med sosial omgang med venner og kanskje noen nye venner? Klubbens egne spillere på A-Damer, A-Herrer, og Jr-Herrer vil være instruktører, forteller Rune Skasberg i Grue fotball, som leder arrangementet for 8. året.

Rundt 100 deltagere årlig

Grue TINE fotballskole har de siste årene vært rundt 100 deltagere. Flest fra Grue, men også fra Ørn Horten, Oppegård, Dal, Ellingsrud og KIL har det kommet deltagere.
 
– I år er vi glade for at vi har et damelag slik at vi også får noen kvinnelige instruktører. Instruktørene fra A-herrer og G19 gjør forøvrig en strålende innsats. På kjøkkenet har vi Eva Mellem og Mette Marit Tomterstad som gjør hvert måltid til en stor opptur! smiler Skasberg.

Førstemann til mølla

Det er to økter hver dag fra mandag til og med onsdag.

– Fotballskolen går fra klokka 09.00 –til 15.00 alle dager. Deltagerne trener to økter hver dag, og får lunsj. Mot slutten av dagen serveres frukt eller annet mellommåltid. Det er fokus på ferdigheter med ball, lek og moro! Alle gutter og jenter født 2004-2011 kan delta. Deltageravgift er på kroner 650 (øvrige søsken betaler kroner 500). Prisen inkluderer drikkeflaske, t-skjorte, lunsj og mellommåltid. Det er begrenset antall plasser, så det er førstemann til mølla som gjelder, sier Rune Skasberg.

Påmelding gjøres via Facebooksiden Grue TINE Fotballskole.

 

 

Nærmer seg Grue TINE fotballskole

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var