Nådde målsettingen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Nord-Odals J14 lag tapte fjorårets finale i Elverums-turneringa, alt da satte de målsettingen for årets turnering.

Det ble jubel og sang under premieutdelingen, når Nord-Odals J14 lag gikk til topps i Elverums turneringen nylig. Trener Per Johnny Hansen forteller at det var ett godt nivå på turneringa.

– Det var et godt nivå på J14 klassen i år, med mange gode lag. Det var også første gang et utenlandsk lag var med. Vi møtte blant annet Saltsjöbadens IF i fra Stockholm, som er et meget godt lag. Ellers var det veldig mange 1. divisjons lag i denne klassen, forteller han.

Nord-Odal var eneste lag i fra regionen som tok seg til finalen og oppskrifta på å nå hlt til tops vart tæl og innsats.

– Målet var å vinne

– Det er en gjeng med hardtarbeidende jenter som har fått ett vinnerinstinkt, som det er fantastisk moro å følge. Vi jobber sammen som et lag og er en herlig vennegjeng som yter det beste for hverandre og laget sitt.

Å delta i nettopp denne turneringa var ett bevist valg i fra lagledelsens side.

– Det blir mange kamper gjennom en lang sesong, og vi må tenke på jentenes utvikling. Derfor velger vi turneringer som står i stil til vårt eget nivå. Og da vi dro til Elverum nå, så var det for å vinne, sier Hansen.

Det å vinne var viktig for jentene i fra Nord-Odal, som har deltatt i denne turneringa før.

Ønsker å kjempe om KM tittel

– I fjor var vi der og spilte B-finale, og som vi tapte. da bestemte jentene seg for at med en sesong til, så skulle vi vinne den turneringa. Det var en klar målsetting i fra jentenes side, forteller treneren.

Videre i sesongen sier Per Johnny Hansen at laget gleder seg veldig til å delta i Grue turneringa i august, der de i fjor tapte A-finalen.

– Det har vi tenkt å gjøre noe med i år, og det er noe som jentene gleder seg veldig til. I tillegg håper vi at kretsen forstår at dette laget er godt nok til å spille i førstedivisjon Elite til høsten, slik at vi kan være med å sloss om en KM tittel. Det hadde vært moro, avslutter han.

[slideshow_deploy id=’3285′]

 

Nådde målsettingen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var