Møter Brasiliansk motstand torsdag

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

KILs J16 lag sikret seg andreplassen i sin Norway cup gruppe, og dermed ble det A-sluttspill i mot brasiliansk motstand. Trener Richard Nabben vet litt om hva som venter i 16-dels finalen torsdag.

– Jeg hadde litt tid til overs en dag tidligere og så en omgang med Alunorte Rain Forest, slik for sikkerhets skyld. Jeg tror det kommer til å bli en jevn kamp, sier treneren.

Samtidig tror han jentene setter pris på å få eksotisk motstand.

– Jeg tror de setter stor pris på å få brasiliansk motstand. Det blir nok en tøff batalje og vi møter ett godt lag, men med den innsatsen som jentene la ned tirsdag, så tror jeg dette kommer til å gå veien, sier Nabben ivrig.

KIL har jo litt å følge opp ettersom ett av klubbens jentelag vant turneringa i fjor, men samtidig innrømmer han at dette laget nok ikke er like toppet som fjorårets j17 lag.

– Vi er ett lag der vi ønsker at alle skal få spille å bidra, og det er en blanding av sportslig og sosial cup for vår del. Vi er opptatt av at jentene skal ha det gøy, og vi har innsett at mange av jentene synes det er sosialt gøy å få være med på dette her, så vi ønsker som sagt at alle skal få lov til å bidra, forklarer han.

Torsdag blir det altså 16-dels finale og treneren ble ikke skremt da han så det brasilianske laget.

– Nei jeg ble ikke det. Det er et bra lag og de har et par brukbare spillere, men med samme innsats som i dag så tror vi på avansement, avslutter Richard Nabben.

[slideshow_deploy id=’3285′]

 

Møter Brasiliansk motstand torsdag

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var