Minnerik kveld for Kristian og Emmeli

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Minnerik kveld for Kristian og Emmeli
Line, Kristian, Emmeli og Nina på Ullevål. Foto: Glomdalsfotball.no


En minnerik kveld for Kristian og Emmeli, selv om Norges beste kom til kort mot verdensstjernene Müller, Götze, Özil, Neuer og de andre på «die mannschaft».  

 

Blant 26.793 tilskuere som fikk se et bortelag valse over Norge fantes vinnerne av konkurransen til Glomdalsfotball.no, nemlig Kristian på 9 år og Emmeli på 8 år. De vant billetter på Facebook sammen med mammaene sine Line og Nina. At hjemmelaget Norge skuffet gjorde ikke så mye ifølge Kristian:

Det var en en kul kamp selv om vi tapte, og det var ekstra moro at de spilte mot Tyskland siden jeg liker Tyskland. Men jeg heia på Norge altså, kunne Kristian fortelle etter kampen til Glomdalsfotball.

Kristian spiller til daglig for KIL G2007, og det å se «de store gutta» på nært hold var tydelig at både mor og sønn satte pris på.

Ved siden av Kristian og Line satt Emmeli med sin mor Nina. De hadde tatt turen fra Sander, og for Emmeli var kampen svært spesiell. Dette var første landskamp for jenta som spiller sine kamper for Sander J/G8.

Det var morsomt, kult og spennende å være på landskamp, men jeg synes det var synd at Norge tapte sa Emmeli etter Tysklands maktdemonstrasjon.

Mor, Nina, kan fortelle at fotballentusiasmen har blitt større etter landskampen og at de har hatt en veldig hyggelig kveld. Og med økt fotballentusiasme og hyggelig kveld med sin datter så har man vel oppnådd mye i løpet av en kveld?

Med kampstart kl 20:45 ble det en sen kveld for to små fra Glomdalsregionen, men minnene og fotballinteressen har neppe blitt noe mindre etter Oslo-turen søndag. Kanskje en dag er det Kristian og Emmeli som løper ut på Ullevål?

Fortsatt 0-0
Norge – Tyskland på fullsatt Ullevål Stadion. Foto: Glomdalsfotball.no

 

Minnerik kveld for Kristian og Emmeli

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var