Midlertidig stopp i breddefotballen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Norges Fotballforbund (NFF) har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette betyr at det verken blir trening, samlinger eller kampaktivitet før tidligst i mai.

Det er frykten for at koronaviruset skal spre seg enda mer i Norge som gjør at NFF har besluttet å følge anbefalingene fra Folkehelseinstituttet om tiltak for å hindre spredning av viruset. NFF sier at de følger situasjonen tett. Sammen med idrettsforbundet har de tett dialog med helsemyndighetene.

Stort samfunnsansvar

– Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Glomdalsfotball.no oppfordrer alle til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet og pålegget fra Norges Fotballforbund. Vi kan alle sammen bidra til å hindre at smitten brer seg, Jo flinkere vi er, jo fortere kan vi komme i gang igjen med en normal hverdag, med fotballkamper og alt det andre som er gøy.

Midlertidig stopp i breddefotballen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var