MatrandCup er en festhelg for de lokale lagene

MatrandCup er en festhelg for de lokale lagene

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
MatrandCup er en festhelg for de lokale lagene
Foto: Vegar Bjørge

Med uker og måneder med forberedelser, mange timer med treninger og enorme bønner om godt vær, forberedte de lokale lagene seg til årets store begivenhet i Eidskog – MatrandCup er en festhelg for de lokale lagene. For da mange lag fra store deler av Østlandet møtes til cup, er det de lokale lagene som er i flertall. Eidskog har mange lag i aldersbestemte klasser, og alle stilte håpefulle opp på Matrand Cup. Vi tok en prat med treneren for Matrand/Eidskog G12, Tom Willy Kaldråstøyl som var kjempe fornøyd etter cupen

Gutta har hatt et kjempehumør og vi har vært i aktivitet hele helgen. Det er en fantastisk guttegjeng å være med og det er minst like moro for meg og de andre trenerne som det er for gutta. Vi meldte på to lag ettersom vi er så mange som 13, men vi fikk noen forfall, og dermed ble det mye fotball på gjengen. Noen har faktisk spilt 9 kamper i helgen.

I tillegg til Tom Willy har han også hatt med seg Jon Egil Pettersen. Mange kamper til tross så har gutta fått tid til å feire noen seirer og stura over noen tap.

Det ble flere seirer enn tap og vi hadde noen fantastiske kamper der flere av gutta kom på skåringslista. Alle lag har vel sine stjerner, men hos oss finnes foreløpig ikke Pogba, Coutinho eller Hazard. Her har vi heldigvis Albin, Tim, Georg, Isak, Jakob, Christoffer, Teodor, Herman, Ola, Jonas, Max og Sivert og alle er like viktige».

Tom Willy kan ikke få fullrost laget og gleder seg allerede til flere fotballhelger.

Vi skal først være med på Grue-turneringa, så er det en cup på Hamar om noen helger og til slutt skal vi være med på en spennende cup på Gjemselund som avslutning på sesongen.

Vi ønsker gutta lykke til og kanskje vi får holde et øye med dem på Grueturneringen kommende helg.

MatrandCup er en festhelg for de lokale lagene

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var