Matrand IL –  Ildsjeler i flere generasjoner

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Matrand IL
Leder Pål Eivind Kristiansen Foto: Privat

Matrand IL er et idrettslag med høy aktivitet og mye dugnadsånd. Idrettslaget er lite men likevel driftig, og høydepunktet på året er Matrand Cup, selv om leder Pål Eivind Kristiansen er tydelig i hva som er fokus gjennom året.

Entusiastisk leder i Matrand IL

Vi har et fantastisk arrangement hvert år, og i 2017 arrangerer vi Matrand Cup for 37. gang. Dette hadde ikke vært mulig om vi ikke hadde hatt ivrige ildsjeler i bygda. Ildsjelene står på og legger ned mange hundre dugnadstimer i løpet av året. Vi har ildsjeler i alle aldre, og derfor tror vi også at Matrand Cup vil bestå i mange år fremover, sier Pål Eivind.

Vi lot oss imponere av Matrand Cup når vi var på besøk under årets cup, og Pål Eivind er klar på hva som er viktig for turneringen.

Likevel er det den ukentlige aktiviteten som gjør Matrand Cup mulig. I år har vi hatt J9 med 2 lag, G11, G12, J16 og damelaget spillende på våre baner. Det gjør at aktiviteten er forholdsvis stor, og vi holder liv i engasjementet rundt fotballen. På vinterstid har vi noen lag som trener inne i gymsalen i Aktivitetshuset, fortsetter Pål Eivind entusiastisk.

Matrand IL
Matrand IL har lagt nytt gress i år. Foto: Glomdalsfotball

Viktig med gode baner

Mye aktivitet gjør også sitt til at baner blir slitne. Likevel har Matrand IL klart å holde banene på et bra nivå, og det kan mange fotballspillere i distriktet, som har vært med på Matrand Cup, skriver under på.

Vi er opptatt av fine forhold, og baneansvarlig Ivar Karlstad, er flink til å klippe, gjødsle og merke banene ved behov. Det er en viktig og stor jobb Ivar legger ned, og han er på banene både tidlig og sent. I år har vi måtte legge nytt gress på en del av anlegget for å kunne gi våre unge fotballspillere best mulig forhold.

Pål Eivind fortsetter like entusiastisk og det er lett å forstå at han er opptatt av idrettslaget:

Vi håper på like stor aktivitet i 2017, og vi er også opptatt av at banene brukes mest mulig utenfor organisert idrett. Jeg tar innimellom med meg kamerater selv, og spiller litt fotball. Det er moro også for oss som ikke spiller aktivt lenger. Mange møtes her nede på banene og leker og har det gøy. Vi har også en sykkelbane med hopp og kuler rett ved siden av anlegget, som blir brukt flittig, avslutter Pål Eivind.

Avslutningsvis får vi klar beskjed for 2017:

Vi håper å se Glomdalsfotball.no ofte ved banene på Matrand i tiden som kommer.

Matrand IL –  Ildsjeler i flere generasjoner

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var