Matrand Cup handler mer om samhold enn pokaler

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kjellmyra_G2009
Lørdag formiddag fant jeg en ivrig gjeng fotballspillere fra Kjellmyra G07 som var klar til kamp mot Sander G07. De kunne fortelle at første kampen tapte de 5-4 mot KIL, men de var likevel i godt humør. Matrand Cup handler mer om samhold enn pokaler, og vennskapet så ut til å være meget sterkt.

Utover helga ble det 2 nye tap og en uavgjort. Tapene var små og kunne bikke i Kjellmyra’s favør, innsatsen var stor og trener Kajsa Espeland kan fortelle om en ivrig gjeng som trener godt.

Så lenge treningsiveren er tilstede og de viser vilje, så er vi fornøyd, sier hun og kan også fortelle om utfordringene med fotballag i distriktene.

Vi har hatt med 10 gutter og jenter fra starten, men mange jenter faller av og finner andre aktiviteter på kveldstid. Håndballen er særlig tiltrekkende og vi konkurrerer litt mot de.

[slideshow_deploy id=’15’]
Kajsa kunne tenke seg et bedre samarbeid både mellom idrettene og klubbene i distriktet.

Fra 7er fotball har Kjellmyra, Flisa og Hof et samarbeid som gjør det enklere å stille lag. Foreløpig har det vært et ønske om at 5er fotballen skal ha et lag på hvert sitt lokale sted. Dette er ikke alltid mulig på små steder som Kjellmyra.

Uansett var det en fornøyd Kjellmyra-gjeng som forlot Matrand, og man skal ikke se bort ifra at de kommer tilbake neste år. Da med revansje i blikket. I kveld skal de ut og kjempe mot KIL. De garanterer målshow, og mest sannsynlig begge veier.

Matrand Cup handler mer om samhold enn pokaler

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var