Matrand Cup for 37. gang

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Det blir rekordmange kamper og mye fotballglede på Matrand Cup denne helgen.

De vokser seg større og i år er det igjen rekordinteresse for å være med på Matrand Cup. 225 lag er påmeldt og over 2000 spillere skal sparke fotball på Matrand og Magnor sine fine fotballbaner.

460 kamper på Matrand og Magnor

460 kamper skal avvikles, og alle som er med får fine premier. Mens de minste blir å finne på Matrand, skal de største aldersgruppene spille på Magnor. Magnor har nå vært en arena i 3 år for Matrand Cup, og denne utvidelsen har vært vellykket.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Livesending fra Glåmdalen

Nytt for året er også en satsing på livesending fra lokalavisen Glåmdalen. De vil streame live fra flere fotballkamper fra Magnor, og dette er noe å se fram til. Kan du ikke komme for å se den beste fotballen, er det muligheter for å klikke seg inn på nett, og få med seg en del av spenningen.

Formidabel dugnadsjobb

Dugnadsjobben som legges ned for å få til Matrand Cup er formidabel, og gjengen bak Matrand Cup får ikke fullrost mannskapet som kommer år etter år. 2400 kg poteter skal skrelles for at man skal kunne få levert den populære Matrandmosen.

På en så stort arrangement som Matrand Cup er, kreves det også mye arbeid rundt anleggene.

Alt av anlegg skal være i sin skjønneste orden, og man bruker også mye tid på å sette i stand nærområdene rundt banene. Banemannskapet har vært i aktivitet både sent og tidlig.

Matrand Cup har også salgsboder i år som i fjor, og man kan kjøpe alt fra pynteting til hjemmet, nytt treningstøy eller bil. Er du ikke i handlemodus er det også trivelig å bare titte.

Trikseshow med verdensmesterne Erlend og Brynjar

På lørdag er det fullt kjøre hele dagen til langt ut i de mørke kveldstimene. Det starter med fotballkamper kl. 0800, og holder på til langt ut på kvelden. Som pauseunderholdning kan man unne seg et trikseshow med Erlend og Brynjar. De har holdt på med triksing i 8 år og er i verdenstoppen i den voksende idretten. De er rangert som nr. 1 og 3 i verden, og er verdensmestere i parkonkurranse. De har også opptrådt på TV-programmet Newton, og nå er de altså kommet til Matrand. Showet er kl. 1300 og kl. 1430.

Discokveld på lørdag

På lørdagskvelden rundes det hele av med Discokveld fra kl 2000 – 2300. De fra 8 – 12 år er først ute med avslutning kl 2130, mens de fra 12 – 16 år tar siste halvdelen av Discokvelden. DJ Fokus lover mye dansbar musikk fra VG lista og Spotify Topp 100.

Vi kommer til å doble innbyggertallet i bygda denne helga og regner med et sted mellom 6000 og 8000 besøkende disse to dagene. Vi håper alle blir fornøyd og vi gjør alt vi kan for å lage en så god cup som mulig, forteller Arild Nylend, daglig leder Matrand Cup.

Matrand Cup for 37. gang

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var