Matrand Cup for 35. gang

Matrand Cup vokser stadig, og turneringsleder Arild Nylend gleder seg allerede til august! Foto: Glomdalsfotball

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Matrand cup_
Matrand Cup arrangeres for 35. gang, og i år er det rekorddeltagelse med 201 lag. Dette gjør også Matrand Cup til en av distriktets største fotballturneringer. Det spilles kamper på i alt 13 baner fordelt mellom Matrand og Magnor, og banene er som alltid av høy kvalitet.

Fotballcup betyr også campingliv og både Matrand, Skotterud og Magnor er tatt i bruk til Camping. Både på Matrand og Magnor er campingvogner og telt satt opp i nær tilknytning til banene. Dette er positivt for lagene, og gir mye liv rundt banene også på kveldstid. De første campingvognene var på plass tidlig fredag ettermiddag, og når solen dalte ned i vest, var det stappfullt på grusbanen på Matrand.

Matrand Cup er ikke bare fotball. Her får du også den berømte Matrandmosa, som en ivrig dugnadsgjeng har bidratt til å gjøre så god. 2,4 tonn poteter har blitt skrelt og det bare på noen timer. Startskuddet gikk onsdag kveld og da var over 60 potetskrellere på plass. Mosa får man bare kjøpt på Matrand og Magnor, og det kommer flere enkomst bare for å kjøp mosa. De får selvfølgelig også fotballunderholdning av høy kvalitet mens maten fortæres.

I tillegg til mos selges det selvfølgelig pølser og grillmat både på Matrand og Magnor. Den maten som likevel er mest brukt er den populære brødskiva med gulost. Det er kanskje det som også gjør at kvaliteten på det som vises ute på banen er så høy. Her er det mange fremtidig sykepleiere, lærere, rørleggere og snekkere som trikser og har det gøy. En og annen fremtidig fotballstjerne kan det også hende at du finner, men de har heldigvis ingen stjernenykker. I hvert fall ikke enda.

Matrand Cup for 35. gang

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var