Målrikt oppgjør: Eidskog G16 2 – Flisa/K/Å/H/F

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Snø- og målrik kamp på Magnor kunstgress. Foto: Glomdalsfotball
Snø- og målrik kamp på Magnor kunstgress. Foto: Glomdalsfotball

Det ble en vinterlig opplevelse da vi var på plass for å dekke første utgave av «ukas kamp». Eidskog G16 2 tok imot Åsnes-alliansens G16-lag i et voldsomt snøvær på Magnor kunstgressbane. Det skulle vise seg å bli en kald, vanskelig og målrik kamp – som endte i at kampen måtte avblåses 15 minutter før full tid som følge av det enorme snøværet. Etter forrige ukes 0-8 tap, var det et revansjelystent hjemmelag som jaktet tre poeng.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Åsnes-show på Eidskogen!

Få minutter etter avspark får vi en smakebit på hva som venter oss denne kampen. Åsnes-alliansen varter opp med flott spill som avsluttes av Joachim Larsen Løvbæk, og sender gjestene opp i en 0-1 ledelse. Like etterpå er samme mann på farten igjen, og Løvbæk banker inn dagens andre mål. På dette tidspunktet ser det ut til at det er en tung match i vente for Eidskogingene. Men i kjent Eidskog-stil kjemper de med nebb og klør, noe som resulterer i en 2-1 redusering signert Albert Ruud.

Løvbæk setter sitt andre for dagen i åpen kasse! Foto: Glomdalsfotball
Løvbæk setter sitt andre for dagen i åpen kasse! Foto: Glomdalsfotball

 

Målene trillet inn

Eidskog-målet legger press på gjestene, og det er kamp igjen. Åsnes-alliansen forsøker å svare umiddelbart, der Anders Kveesetbergets scoring blir korrekt avblåst for offside. Da skrur Eidskog på bryteren igjen, og angrepet senere klinker Eirik Fjeldbu til med venstreslegga fra langt hold, 2-2! Rett før pause kommer gjestene med to raske scoringer med Petter Kørra og Eirik Sparby. Lagene går til pause på stillingen 2-4.

Kun sekunder etter gjestenes avspark, snapper Albert Ruud opp ballen. Han går like greit hele veien, og setter inn sitt andre mål for dagen. 3-4! Etter mål kommer mål, og det tok ikke lengre enn 50 sekunder før dagens Åsnes-helt- «Jocke» Løvbæk fullfører sitt hattrick. Løvbæk legger også på til 3-6. Eidskog forsøker å svare – men Thomas Hansen blir korrekt avblåst for offside da han setter ballen inn på dødball. Kampen punkteres av 5(!)-målsscorer Løvbæk, og Åsnes-alliansen kunne dra hjem med tre poeng.

En offside-plassert Thomas Hansen avblåses i det han scorer for vertene! Foto: Glomdalsfotball
En offside-plassert Thomas Hansen avblåses i det han scorer for vertene! Foto: Glomdalsfotball

-Det gikk trått

I løpet av kampen kom det 10 cm med snø på banen, noe som bydde på utfordringer for spillere og dommeren. Tross at et aktivt frivillig banemannskap måket snø i pausen – måtte kampen avbrytes. Været la allikevel ingen demper på fotballgleden, så lenge det var forsvarlig å spille. Flisa-guttene var samstemte i sin mening om kampen:

Det gikk trått! Det ble vanskelig å spille utover, ballen var glatt og føret var leit. Uansett var det godt å komme igang med serien, og starte med en tre-poenger. Målet er jo at vi skal vinne serien, slik vi har gjort de to siste årene.

Snømåkeren måtte frem i pausen. Foto: Glomdalsfotball
Snømåkeren måtte frem i pausen. Foto: Glomdalsfotball

 

Kvinnelig trenerteam

Med et nytt kvinnelig trenerapparat på plass, var det store smil å finne på benken hos gjestene etter kampslutt. Trener Solveig Haug Waaler og lagleder Anita Løvbæk var godt fornøyde med kampen. Waaler ønsker å rose guttene for deres gode innsats.

Det jeg synes var mest positivt med kampen var at vi klarte å beholde roen og spille ballen langs bakken, selv om været ikke var helt med oss. Vi scorer også 7 mål, noe som i seg selv er imponerende. I bunn og grunn er det en god laginnsats som gjør at vi vinner kampen.

Målrikt oppgjør: Eidskog G16 2 – Flisa/K/Å/H/F

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var