Lokale kretslagsspillere 2017

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Også i år har vi mange unge talenter representert på ulike aldersbestemte kretslag. Vi har 18 lokale kretsspillere og 1 reserve representert fra vår region. Nivået er høyt, noe som tyder på mye godt arbeid lokalt i klubbene for spillerne våre.

Det er positivt å se flere gjengangere fra fjorårets kretslag. Det betyr at ungdommen fortsetter å jobbe hardt for å være i toppen i sin aldersgruppe. Det er gledelig at nivået fortsetter i riktig retning og at spillerne synes at fotball er gøy!

Utvikling og glede av fotballen er det viktigste

Vi tok en prat med hovedtrener for J 2004 Audun Leikarnes fra Elverum IL, angående årets kretslagsspillere og hvordan uttaket fungerer. Leikarnes har vært trener på kretslag siden januar 2017 og tidligere på sone. Selv synes han at det er lærerikt og at det er et bra opplegg for å få fram de beste talentene. For å få spille på kretslag må man komme videre fra sone, som er uttak basert på mye mer enn bare ferdigheter.

Vi ser på utvikling og målbevissthet, samtidig som det er viktig at spillerne legger ned jobben på hjemmebane. Det viktigste for oss er at spillerne har lyst til å bruke tid på fotballen og at de hele tiden jobber for å bli bedre – og ikke minst synes at det er gøy å være med på dette.

Samarbeidspartnere
[slideshow_deploy id=’15’]

Kristian Myhrum Berg – en gjenganger med høye ambisjoner

Kristian Myhrum Berg
Gruegutten Kristian Myhrum Berg er en fotballspiller som har satt seg høye mål.

Veien til kretslagsplass er lang og krever at spillerne er villige til å trene hardt for å være blant de beste. En av gjengangerne er Gruespilleren og Glomdalsprofilen Kristian Myhrum Berg.

Det er ikke uten grunn at Gruegutten er tatt ut også i år. Han har tidligere fortalt oss at fotball har vært den store lidenskapen hele livet og at drømmen er å bli en av de beste. Selv vet han at veien er lang for å bli fotballspiller på heltid, men er villig til å legge ned den treningsmengden som skal til. Her har vi altså en gutt med treningsvilje og høye ambisjoner!

Det er gøy å høre at Gruegutten koser seg på fotballbanen og at målene er høye. Vi ønsker deg masse lykke til på kretslaget og i fremtiden, Kristian!

Vi vil også benytte anledningen til å gratulere alle våre lokale kretslagsspillere og ønsker dere masse lykke til alle sammen!

 

Oversikt over kretslagsspillere fra glåmdalsregionen:

J 2005: Elise Berglund, Kongsvinger IL

G 2005: Eirik Skytteren-Furuberg, Grue IL, Johan Gjems, Grue IL, Benjamin Thoresen Faraas, Flisa IL, Alf Fosseid, Flisa IL.

J 2004: Mille Fjeld Stenerud, Nord-Odal IL

G 2004: Kristian Myhrum Berg, Grue IL

J 2003: Victoria Møller, Kongsvinger IL

G 2003: Oliver Sandberg, Flisa IL, Vetle Bakke, Kongsvinger IL, Fredrik Lillebekk, Kongsvinger IL

J 2002: Tuva Johansen, Kongsvinger IL

Reserve: Annikken Thomesen, Skarnes IL

G 2002: Vegard Finbråten, Kongsvinger IL, Henrik Ilbråten, Sander IL, Andreas Branes, Sander IL, Jesper Grundt, Kongsvinger IL, Jesper B Holt, Kongsvinger IL og Kristoffer Rogstadmoen, Kongsvinger IL

Lokale kretslagsspillere 2017

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var