Lagspresentasjon Skarnes J17

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Foto av Skarnes J17 under oppvarming.
Skarnes J17 har trent godt i vinter, og gleder seg nå til treningsleir i april. Foto: Privat

Skarnes J17 trener sammen med de to år yngre jentene i J15. Ifølge trener Emilie Bekkevold er spillerne både treningsvillige og treningsglade. Selv om det er stort alderssprik i gruppa, så er lagmoralen god.

– Siden vi slår sammen lagene under treninger så er vi en gruppe på 31 spillere. 15 i J17  og J15 er 16 spillere.
 

Kjenner hverandre godt

De fleste har spilt sammen siden de startet med fotball i 1. klasse.  Senere har det kommet til spillere fra Disenå, Fjelltun, Sander og Slåstad. De ble slått sammen det året de startet på ungdomsskolen.

Dette har fungert kjempebra, sier trener Bekkevold, og forteller at laget før denne sesongen har blitt forsterket med tre jenter fra Nord- Odal.

De hadde ikke noe tilbud i denne årsklassen så de ønsket å samarbeide med oss. Det synes vi er supert, og vi hadde veldig behov for denne forsterkningen.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

God sesongoppkjøring

Laget har vært i gang med tre treningsøkter pr. uke siden andre uka i januar.

Vi har hatt bane i Kongsvingerhallen en gang i uka, en gang i uka med kickboksing der det er fokus på skadeforebygging. Den siste økta har vekslet mellom kondisjonsøkt ute og spinning på Family sports klubb her på Skarnes.

De to treningskampene så langt mot Brumunddal og Ull/Kisa har, ifølge Bekkevold, ikke vært så gode resultatmessing, men spillemessig veldig bra og lærerrike.

Ambisjonene for sesongen må nok være å få til det vi øver på på trening i kamp. Så kommer resultatene av seg selv.

 

Foto av Skarnes J17 som varmer opp til fotballtrening..
Skarnes J17 i oppvarming under fjorårssesongen. Foto: Privat

Solid laginnsats

I tillegg til Emilie Bekkevold er det Reidar Bekken som har hovedansvaret for Skarnes J17. De har også solid hjelp av Celine Klokkerud og Rune Ekornhol.

I tillegg har vi fått god hjelp til vårt alternative opplegg av Tommy Klokkerud,  og fremover får vi assistanse av Geir Haakon Bekkevold, sier Bekkevold, som forteller at laget nå gleder seg til treningsleir 8. til 13 april.

Dette har vi fått til med mye dugnadsarbeid gjennom hele 2016 og nå på nyåret. Vi har også hatt hjelp av ressurspersonene Monica Gysler og Odd Arne Sønsterud for å få til dette.

 

 

 

Lagspresentasjon Skarnes J17

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var