Lagspresentasjon Sander/Skarnes J12

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Med vilje av stål og hjerte av gull er jentene fra Sander og Skarnes klar for en ny fotballsesong. I år heter laget Sander/Skarnes J12, og trenes fortsatt av Kristine Mellem-Grønnerud og Ståle Bakstad.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Hele 18 spillere gir to lag

Jentene fra Sør-Odal synes det er veldig gøy med fotball, og der det er gøy å være blir det folksomt.

Laget består i dag av spillere som er fra både Skarnes og Sander, og vi er til sammen 18 spillere. Vi kommer derfor til å stille to lag i to ulike serier forteller trener Kristine Mellem-Grønnerud.

Laget hadde som mål å starte å trene i februar, men på grunn av store snømengder ble denne treningen utsatt. Flere av jentene spiller i tillegg håndball, så mangel på trening har det ikke vært.

 

Stor fremgang

Den stammen av laget som spilte sammen i 2017 viste stor framgang gjennom hele sesongen og trenerne tror ikke at denne sesongen blir annerledes.

Vi har fantastisk oppmøte på treninger og jentene viser en stor spilleglede og kampinnsats. Disse jentene er ikke redd for å blø for drakta. Vi har i oppstarten fokus på å ha ballen i beina igjen, og på å utvikle oss godt teknisk. Vi skal også jobbe med å øve opp spilleforståelsen ytterligere.

Disse jentene har vilje av stål og hjerte av gull, så denne gjengen settes det ingen begrensninger for.

Når temaet blir ambisjoner for sesongen er trener Kristine klar i talen:

Vi har ikke noen andre ambisjoner enn at hver enkelt spiller skal utvikle seg til en litt bedre spiller enn den var i oppstart av sesongen.

 

Cuper gir mersmak

Mye av den største utviklingen har kommet etter deltakelse på Torsby-cup ifølge trenerduoen. Derfor skal jentene med foreldre en tur over grensa også i år.

Jentene synes Torsby-cup er en super morsom cup å være på, samtidig som det nok ikke er feil at foreldrene stortrives her heller.

Sander/Skarnes J12 skal også stille lag i Grensecupen på Magnor i juni.

Avslutningsvis vil Kristine siteres på følgende:

I april er det flere av jentene som stiller på fotballskolen i regi av Kongsvinger IL Fotball, noe vi ser gir stor utvikling.

Lykke til med sesongen, Sander/Skarnes J12!

 

Lagspresentasjon Sander/Skarnes J12

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var