Lagspresentasjon – Grue G12

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
13 ivrige fotballspillere deltar på Grue G12

Grue G12 består av 13 ivrige fotball gutter

Hovedtrener er Kai Olav Myrvang, mens Egil Bye Moe er hjelpetrener.
– I vinter har vi trent to ganger i uka, pluss att gutta har vært med på fotball-akademi hver fredag. Vi har hatt bra trøkk på treninger og gutta viser stor interesse, så dette er veldig moro, forteller Kai Olav Myrvang.
[slideshow_deploy id=’15’]

Skal spille G13 denne sesongen

– Vi har meldt opp ei årsklasse, så i år skal vi spille G13 2.divisjon 9’er.Vi mente gutta trengte å få litt mer utfordring, ettersom vi hadde kun et tap i serien i fjor. Derfor synes vi dette var det eneste rette å gjøre! Dette synes også gutta var moro at vi gjorde, med ei solid og grei foreldregruppe fikk vi også medhold i å melde opp en divisjon. Jeg tror vi skal hevde oss greit i 2. divisjon, vi har trent godt igjennom vinteren. Det har blitt mye styrke og hurtighet, pluss at vi er et godt spillende lag – så jeg tror vi blir å regne med år også, sier Myrvang.
Grue G12 har trent inne i vinter.

Deltar på flere cuper

– Vi skal være med på Briskebyturneringa, der var vi også med i fjor og gjorde en veldig god cup. Vi skal også til Sverige på Svennis-cup, der har vi vunnet gruppa vår 2 år på rad! Det er en veldig solid og bra cup, med mange gode spillende lag – anbefales for flere lokale lag. Deretter blir det selvsagt Grueturneringa, så får vi se om det blir noe mer utpå høsten, avslutter Myrvang.
Vi ønsker selvsagt Grue G12 lykke til med sesongen!
Lagspresentasjon – Grue G12

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var