Lagpresentasjon Vaaler J2007

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Vaaler J2007 med fokus på samhold og fotballglede! Foto: Privat
Vaaler J2007 med fokus på samhold og fotballglede! Foto: Privat

Vaaler J2007 består av 13 jenter fra Vålbyen og Nordbyen skole. De beskrives som en sammensveiset og flott gjeng som har spilt fotball sammen siden de begynte på skolen. Jentene trenes av Trond Eirik Gundersen.

Laget trener for øyeblikket en gang i uka, mens det fremover også vil bli en kamp hver uke. Treningsoppmøtet er som oftest bra, selv om de nylig har dratt i gang med fotballsesongen.

11 av de 13 jentene spiller håndball i tillegg til fotballen. Vi synes det er viktig at det legges til rette for at jentene ikke skal måtte velge bort en av disse, men at vi kan tilpasse oss hverandre. En del av jentene er også med på turn forteller trener Gundersen.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

«Fotball skal være morsomt»

De aller fleste jentene som født i 2007 i Våler er med å spiller fotball, noe som er veldig imponerende. Det har også laget som mål når sesongen er ferdigspilt.

Jentene synes det er morsomt å spille fotball sammen. Vi har ambisjoner om å vinne kamper i år, samtidig som jentene skal ha det gøy ute på banen forteller treneren videre.

 

I august skal laget delta på Grueturneringen, noe de ser stort fram mot. Dette er første gang de deltar på en turnering som strekker seg over flere dager.

Tidligere har vi kun deltatt på dagscuper, så dette blir helt klart morsomt legger Gundersen til.

 

Vaaler J2007 i full fart på treningsfeltet. Foto: Privat
Vaaler J2007 i full fart på treningsfeltet. Foto: Privat

Laget egne lagregler

Jentene har sammen utarbeidet egne lagregler. Disse reglene omhandler hvordan man skal opptre for å være en god lagspiller.

Jentene som er på sidelinja heier på de som er ute på banen, mens de ivrig venter på å komme inn. Det jubles stort for hver scoring, og enda høyere om det til slutt blir seier! Etter kampene venter ofte en is avslutter treneren.

Vi i glomdalsfotball blir glad når vi hører om godt samhold, og lag som legger vekt på å opptre godt i sammen. Vi ønsker Vaaler – jentene lykke til med fotballsesongen 2017!

Lagpresentasjon Vaaler J2007

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var