Lagpresentasjon – Vaaler J15

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Lagpresentasjon - Vaaler J15
Vaaler J15

Vaaler J15 lag består av 14 spillere født i 2001, 2002 og 2003. Hovedtrener for laget er Magnus Aasen, som nå tar fatt på sin tredje sesong med laget. Med seg i trenerteamet har han Per Kristian Sandbakk.

 

Fortsatt like morsomt å trene dem

Selv om hovedtrener Aasen tar fatt på sin tredje sesong som trener går han ikke lei.

Det er fortsatt like morsomt å trene dem. Framgangen jentene har hatt er enorm! forteller Aasen.

Hvilke ambisjoner har dere for den kommende sesongen?

Vi ønsker å prestere på et jevnere nivå gjennom hele sesongen. I tillegg har hver enkelt spiller satt seg et personlig mål som de ønsker å forbedre seg på. Dette jobber de med på egenhånd, og jeg forsøker å legge til rette dem forteller han videre.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Til Trondheim på cup

Jentene fra Vaaler skal i år delta på Skandia – cup i Trondheim i slutten av juni, noe som blir en ny og spennende erfaring for dem alle sammen. Turneringen er blant landets største, og hvert år deltar om lag 10.000 spillere.
I seriespillet er jentene påmeldt i 2. divisjon, og tar fatt på sin første sesong med 11’er spill.

 

Spennende hospiteringsordning

Hvordan har dere trent hittil i vinter?

Før jul trente vi to ganger i uka inne i Vålerhallen der fokuset hovedsakelig var på basistrening og kondisjon. Nå etter jul har vi hatt to fotballøkter hver uke, i tillegg til en frivillig trening med Kjellmyras damelag på søndager. Her er nivået litt høyere, og jentene får testa seg et nivå opp sier Aasen.

Han forteller også at treningsoppmøtet stort sett har vært bra gjennom hele vinteren, selv om konfirmasjonsopplegg har skapt noen utfordringer. Dette har laget løst godt gjennom hospitering i klubben.

Vi avslutter med å ønske laget lykke til med sesongen, og håper den bringer med seg mange gode fotballøyeblikk!

Lagpresentasjon – Vaaler J15

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var