Lagpresentasjon – Vaaler G19

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Vaaler G19
Vaaler G19 på trening inne i kanonhallen på Haslemoen. Foto: Privat

 

Vaaler G19 beskrives som ei treningsvillig og ivrig gruppe. Hoveddelen av gruppa utgjøres av 99 – modeller, men man finner også yngre innslag helt ned til 2002 – gutter. Mange av disse juniorspillerne er også faste innslag i kamp og trening for klubbens A – lag.

 

Jobber hardt

For øyeblikket trener gutta 4 fellesøkter i uka, samt 2 individuelle styrkeøkter. Alle spillerne har tilgang til treningssenter, og klubben legger forholdene til rette for at gutta skal få trene mye, og utvikle seg videre. Innstillingen og oppmøtet er det heller ingen ting å utsette på:

Treningsoppmøtet er stabilt og veldig bra. Så sant alle er friske, er vi alle mann på trening hver gang. Vi har mange seriøse spillere med rett innstilling, som ønsker å bli bedre fotballspillere forteller lagets hovedtrener Geir Tore Jakobsen.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

Til Italia på treningsleir

Laget har nylig gjennomført en treningssamling i Trysil der de bodde sammen i Trysilfjellet, og trente i Nybergsund – hallen. Uka før påske drar juniorlaget, sammen med A – laget til Italia på treningsleir.

Laget skal spille i 1. divisjon i for G19 den kommende sesongen. Målet er en god plassering her, og ikke minst fortsette å utvikle både enkeltspillere og laget generelt. Klubben vurderer også å stille et lag i 2. divisjon for å sikre alle et godt kamptilbud.

 

Vaaler G19
Hurtighet og smidighet står også på treningsprogrammet. Foto: Privat

«Kom på kamp!»

Jeg anbefaler alle og komme å se noen kamper med dette laget i år. De serverer mye god fotball, og som lag er vi veldig opptatt av å bli best med ball i eget lag. Vi ønsker å spille fotball – ikke sparke fotball»

Verdt å nevne at samtlige spillerne er Våler – gutter. Det syns jeg er sterkt av en liten klubb som Vaaler avslutter trener Jakobsen.

 

Vi i Glomdalsfotball ønsker lykke til med både treningsleir og kamper som venter fremover!

Lagpresentasjon – Vaaler G19

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var