Lagpresentasjon – Nord Odal J14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord Odal J14
Sammensveiset gjeng! Foto: Privat

Nord Odal IL går ut i sitt andre år med kvinnelag etter samarbeidet med Bruvoll BK startet. På grunn av mangel på jentespillere i bygda, er det tre kvinnelige lag som skal representere Nord Odal IL i år, J12, J14 og damelaget. Nord Odal J14 er ledet av Thomas Vold og Per-Jonny Hansen. Spillergruppa består av ni 04-jenter, tre 03-jenter, og fire 02-jenter. De overårige jentene har fått dispensasjon fra kretsen, da det ikke finnes noe annet tilbud til dem. Under vinterens fotballavslutning i Nord Odal idrettshall fikk jentene utdelt en pris for størst utvikling. I løpet av fjorårssesongen vant de b-sluttspillet i Grueturneringen, noe som var svært gledelig for gjengen.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Venter i spenning på kunstgressbanen på Sand

Fra nyttår har det vært full rulle mot ny sesong for Nord Odal J14. De har hatt to obligatoriske treninger i uka, og nå venter de spent på å få bruke den nye kunstgressbanen på Sand. Da er planen å gå over til tre økter i uka frem mot seriestart. Fjorårets gode minner bringer jentene og trenerteamet tilbake til Grueturneringen. Laget skal også delta på en annen lokal turnering, men det er ikke bestemt ennå.

 

Nord Odal J14
Stolte jenter mottar pokal for triumfen i Grueturneringen! Foto: Privat

Sterkt samhold i gruppa

Tidligere spillerutvikler i KIL Toppfotball, Per-Jonny Hansen har latt seg sjarmere av samholdet i Nord Odal J14.

Innad i laget har vi spillere fra tre ulike årskull, noe som normalt kan gjøre det vanskelig å komme godt overens. I dette laget er ikke det tilfellet, da jentene virker uatskillelig. Tross aldersforskjell og ulikt ambisjonsnivå er samholdet i laget sterkt.

En av de eldre spillerne på laget, Åsa Lindkjenn Larsen, sier seg enig med trener Hansen.

Vi er et samlet lag, og alle er gode venner, selv om det er på tvers av flere aldre. Man gleder seg til å dra på trening og møte de andre spillerne. Mye humor og tull er en nøkkel for trivsel. Trenerne er flinke til å rose, og de har lagt vekt på at vi skal ha det morsomt når vi skal spille fotball. Jeg har lært mye det siste året.

Nord Odal J14
Åsa Lindkjenn Larsen er glad for å være en del av dette laget! Foto: Privat

Lov å være god

I en liten lokal spillergruppe har spillerne ofte ulike ambisjoner, noe som stiller krav til trenerrollen. Her er Per-Jonny Hansen klar i talen om hva han ønsker å oppnå med laget.

Vi fokuserer veldig på å følge opp spillerne etter nivå og interesse. Vi har to ting som gjelder alle; at de skal ha det gøy, samt at de skal ha et tilbud der de blir fulgt opp. Jeg er også opptatt av å hjelpe de som vil videre med fotballen. Du skal få lov å være god. Du skal være en del av kameratgjengen, samtidig som du får muligheten til å bli god! Vi har ikke hatt ett frafall på dette laget, noe som er stort for oss trenere.

 

Lagpresentasjon – Nord Odal J14

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var