Lagpresentasjon Nord Odal IL J8/9

Nord-Odal IL J8/9 er klare for en ny fotballsesong.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord-Odal IL J8/9 er klare for en ny fotballsesong.
Nord-Odal IL J8/9 er klare for en ny fotballsesong.

Med godt samarbeid mellom årsklassene stiller Nord Odal IL J8/9 i 2009-serien i år. Lagets to trenere, Tonje Holberg og Frank Haugen, informerer Glomdalsfotball om status før seriestarten.

 

Vi har trent helt frem til jul en gang i uken, tok en pause da det var skikarusell, grunnet at mange var med på dette, og vi tenker at det er fint med variasjon.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Oppstart januar 2016

Tilbake i januar 2016 startet Tonje Holberg laget, og fikk med seg Frank Haugen i 2017. Sistnevnte fungerer også som lagleder for de treningsivrige jentene.

Vi trener en gang i uken innendørs, men skal snart starte opp utendørs. Da vil vi også øke treningene fra en til 1,5 time forteller trenerduoen.

Laget består av 10 jenter født i 2009 og 2010. Samarbeidet innad i laget er topp, og jentene er flinke til å møte opp på treningene. I fjor spilte laget i 2010-klassen, men i år er de flest 2009-jenter og kommer derfor til å spille i 2009-klassen i år.

 

Nord-Odal J8/9 koser seg med påskeegg.
Trivsel og samhold er viktig for Nord-Odal J8/9. Her fra trening før påske.

Fokus på samhold og ballkontakt

 

På trening er vi opptatt av å bruke ballen mye, så 80% av treningsøkten består alltid av trening med ball. Vi gjør ulike øvelser med ball, leker mye med ballen og spiller mye hjørnefotball inne..

Trenerne skryter av samarbeidet i Nord Odal IL. De er flinke til å samarbeide på tvers av lagene, slik at de har hatt treningkamper på trening både mot lag over oss, og guttelag i samme aldersklasse. Dette er tilbud de setter stor pris på.

Vi har et stort fokus på samhold i laget, og at vi skal løfte hverandre frem. Alle skal bli sett, og lagfølelse er viktig. Vi mener jentene våre kan bli flinkere til å sette pris på seg selv når de for eksempel scorer mål, eller gjør andre gode ting. Jentene skal være stolte av seg selv når de er flinke!

Da vi startet å trene fotball i Januar 2016, hadde vi mye fokus på å bli kjent med ballen, og dette med å forstå hva fotball er. Nå er vi kommet så langt, at vi skal fokusere en del på plassering under kamper, samspill, og innsidepasninger.

 

Årets ambisjon

Ved spørsmål om hva som er årets ambisjon for sesongen har trenerne svaret klart:

Våre ambisjoner for sesongen er å fortsette å være flinke med å kommunisere med hverandre under kamper, ha fokus på hva vi gjør, og bygge videre på de positive tingene vi gjorde i fjor. Vi spilte 5er i 2017, og denne sesongen var veldig bra. Vi vant alle kampene våre i serien, men tapte litt på Matrand cup. Det synes vi var helt greit, de trenger å kjenne på den følelsen også.

Laget er i år også påmeldt Matrand Cup 2018.

Avslutningsvis er det viktig for Tonje og Frank at foreldregruppa blir rost.

Vil også rose foreldregruppen som stiller opp mye rundt laget, både med å dra i gang sosiale ting for oss spillere og trenere etter kamper, og på cuper. Dette er veldig viktig for laget, og veldig hyggelig.

 

Lagpresentasjon Nord Odal IL J8/9

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var