Lagpresentasjon Nord-Odal IL J14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
En blid gjeng! Foto: privat

Neste ut i årets lagpresentasjoner er Nord-Odal ILs J14-lag. Laget deres består av 16 spillere, som ledes av trenerne Per Jonny Hanssen og Thomas Vold, sammen med lagleder er Elin Smith. Lagleder Elin forteller oss litt om en innholdsrik 2017-sesong.

I 2017-sesongen hadde laget en noe annerledes sammensetning enn de andre, med spillere fra tre ulike årskull. I vårsesongen stilte vi et J14-lag, men da det etter hvert ble 16 ivrige jenter resulterte det i litt lite kamptid per spiller. Derfor stilte vi med et J13-lag og ett J14-lag i høstsesongen. Jentene fikk også fine resultater i  to cuper som J14. Vi ble nummer  to i B-sluttspillet i Elverumsturneringen og nummer to i A-sluttspillet i Grueturneringen.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Spennende sesong i vente

Både J13 og J14 ble seriemestere i høstsesongen, og J13 ble også nr. 2 i KM-sluttspillet. Vi spurte Elin hvordan spillergruppen ser ut foran 2018-sesongen.

5 av fjorårets spillere skal spille for J17 i år, men de møter fortsatt opp for å trene sammen med oss. Det er viktig for samholdet i laget. Jentene har også en enestående holdning til trening, og det er veldig bra oppmøte. Det er et helt spesielt samhold i laget, noe som gir energi både på og utenfor banen. Vi heier på hverandre og spiller hverandre gode.

Nord-Odal J14 ønsker at humøret og samholdet skal kjennetegne laget i kommende sesong. Jentene er engasjerte og utholdende og står på kampene ut, om de leder eller ligger under. Fokus på treningene er å ha det gøy sammen, og de øver på pasningspill, første forsvarer, struktur i laget og samspill. De ønsker også at nesten 100% av treningen foregår med ball.

Frykter ingen

-Hvilke ambisjoner har dere for sesongen?

Våre ambisjoner i 2018 er å vinne serien i vårsesongen. I høstsesongen har vi som mål å bli blant de 3 beste i J14-elite. Det er ingen spesielle lag vi frykter å møte, vi stiller med vinnervilje og fotballglede til hver kamp. Vi har også planer om å delta på 2 turneringer, og det hadde selvfølgelig vært gøy med 1. plass i Grueturneringen i vårt siste år der.

Vi ønsker alle involverte i Nord-Odal J14 lykke til med sesongen.

Lagpresentasjon Nord-Odal IL J14

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var