Lagpresentasjon – KIL G16

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Kongsvinger G16
Sammensveiset treningsgruppe! Foto: Glomdalsfotball

Kongsvinger G16 har en spennende sesong i vente. Under ledelse av Geir Nygård og Bjørn Berg er det en engasjert gjeng som møter opp på trening fire dager i uka. I tillegg til Nygård og Bergs spillergruppe, skal det også være et G16-2 lag. Bjørn Olav Bakken skal lede gruppa som skal være preget av gutter født i 2002. Per dags dato er de to treningsgrupper, noe som skal beholdes frem mot seriestart.

 

Stor og ivrig spillergruppe

Nygård har ei treningsgruppe på 20 gutter. Det er spillere fra hans eget lag, samt hospitanter fra 02-guttene og andre talentfulle spillere i de lokale lagene. Lagene velger å trene på ulik tid, slik at det er rom for en god hospiteringsordning. Utgangspunktet er trening fire dager i uka, der en av dagene benyttes til hurtighet- og skadeforebyggende trening. Til søndag venter Brumunddal i andre kamp av NM-kvalifiseringen, der seier gir gode muligheter for avansement. Etter 14-2 seieren mot Ottestad i første kvalifiseringskamp har guttene med seg god selvtillit.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Fra mars skal også KIL-gutta spille kvalik til elite, der avansement nærmest er et krav fra trenerteamet.

Vi har ei veldig talentfull og lærevillig gruppe på gang. Treningsoppmøtet er godt, og det virker å være stor glede og interesse hos guttene. Det har oppstått en garderobekultur, der guttene møtes litt før trening og blir igjen litt etterpå, noe jeg tror gagner laget.

Kongsvinger G16
Engasjert trener og lærevillig gjeng! Foto: Glomdalsfotball

 

Norway cup

KIL G16-1 skal også delta i Norway cup i 2017. Laget skal bo i Oslo hele uka, og nyte hele atmosfæren i en av verdens største fotballturneringer. Målet er å nå så langt som mulig sportslig, og det er lite tvil om at de vil bli møtt med god motstand på veien.

Hva skal gjøre dette laget vanskelig å slå?

I denne gruppa er det en interesse, en entusiasme, et engasjement jeg aldri har vært borti tidligere. Gruppa er veldig sammensveiset og gutta jobber hardt for hverandre. Personlig synes jeg vi har blitt vesentlig bedre på å ligge kompakt, slik at vi nekter motstanderen noe rom å spille i. I tillegg er det veldig gode ballferdigheter i laget. Vi kan også tillate oss å bli liggende lavt, da vi har en enorm fart i kontringsspillet. Men som sagt tror jeg harmonien i gruppa, evnen til å tilegne seg kunnskaper og være villig til å lære, kombinert med å utfordre seg vil gjøre gruppa vanskelig å slå i lengden.

Vi ønsker KIL G16 lykke til med en spennende sesong, og håper treningsentusiasmen fortsetter i samme spor. Det vil gi resultater!

Kongsvinger G16
Store deler av årets gjeng jubler for seier! Foto: privat
Lagpresentasjon – KIL G16

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var