Lagpresentasjon – Kjellmyra/Flisa/Åsa/Hof G14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Lagbilde av Kjellmyra/Flisa/Åsa/Hof G14.
Kjellmyra/Flisa/Åsa/Hof G14 er en ivrig gjeng på 20 spillere. Foto: Privat

Kjellmyra/Flisa/Åsa/Hof G14 er en ivrig gjeng på 20 spillere. Laget trenes av Odd Egil Skolegården, som har med seg Morten Libekk og Lars Mathisen i trenerteamet. Trioen har jobbet med gutta i flere sesonger nå og trives stort med det!

 

Mange økter med godt oppmøte

Laget trener mellom 3 og 5 økter i uken i tillegg til kamper. De har jobbet godt både med ball og fysikken hittil i oppkjøringa.

Vi har hatt et bra oppmøte med stort sett 17 – 18 mann på alle treningene . Treningene i vinter har bestått av både rene fotballøkter, og fysiske økter på Puls. Her har vi fokusert mye på styrke og spensttrening forteller Skolegården.

 

Treneren forteller videre at gruppa er en veldig fin gjeng å jobbe  med, og at gutta er treningsvillige.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Kvalik til Elite

Laget er allerede i gang med kvalifiseringskampene til Elitedivisjonen for G14 – lag i Indre Østland fotballkrets. Der har de foreløpig spilt en kamp, som endte med seier over Kongsvinger.

Vi ønsker å kvalifisere oss for spill i Elitedivisjonen. I fjor ble vi nummer 3, og det ønsker vi å bygge videre på. Vi har ei ganske stor treningsgruppe og ønsker derfor å stille 2 lag i seriespillet slik at alle skal ha et godt kamptilbud legger Skolegården til.

 

Vintercup i Oslo

For å få god matching i treningskampene har de i deltatt på vintercup i Oslo denne vinteren. Denne startet allerede i januar. Dette, og utfordringer med baneforhold har medført mye kjøring denne vinteren. Laget benytter til vanlig gressbanen på Sundenga bare snøen er borte.

– Skal dere delta på noen andre turneringer i år?

Vi skal delta på Norway cup i sommer. Vi har sterkt fokus på at fotball skal være gøy tillegg til at vi selvfølgelig ønsker å utvikle og få frem gode spillere. Norway cup blir nok et høydepunkt for gutta, og det er noe de virkelig fortjener avslutter treneren.

 

Vi i Glomdalsfotball ønsker laget lykke til på Norway cup, og ikke minst med resten av sesongen.

Lagpresentasjon – Kjellmyra/Flisa/Åsa/Hof G14

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var