Lagpresentasjon – Kil G2009

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Bilde av KIL G2009 fra 2017.
KIL G2009 i 2017. Foto: Privat

Seriestarten nærmer seg med stormskritt, selv om snøen ligger tykk ved Glommas bredder. Guttene født 2009 i Kongsvinger higer etter å komme igang med kampene. Per dags dato har de meldt på hele 7 lag for omtrent 50 ivrige fotballspillere. Trenerne er Eirik Johannesen, Frode Ek Skarnes, Lars Erik Brenna, Ronnie Bjørndalen, Simen Aasvestad og Tone Rasmussen. Rasmussen er også lagleder for kullet.

 

Allsidighet er viktig

Tone Rasmussen forteller oss litt om treningshverdagen til KIL G2009.

Vi har hatt treninger både før og etter jul. Vi har også bestemt oss for å trene inne i April på grunn av store snømengder. Cirka halvparten av laget har trent på vinterstid, da mange er opptatt med andre idretter. Vi har oppfordret alle barn og foreldre til å prioritere annen idrett om de ønsker. Vi mener at det er viktig å være allsidig.

Så godt som alle spillerne trente sammen i 2017 også. 09-kullet er kjent for å være flott gjeng med barn, og en super foreldregruppe. Det er en av grunnene til at det er stor glede og oppmøte på trening.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Fair Play

-Hvordan ønsker dere å fremstå som kull?

Vi håper at det som vil kjennetegne dette kullet i 2018 er spilleglede, fair play og massevis av morsomme sprell. I år har vi økt fra en til 2 treninger i uka, da må det vel bli dobbelt så gøy?

Kongsvinger er forberedt på god motstand i løpet av sesongen. Det er ingen spesielle klubber som utpeker seg som rival, men de håper på god motstand og jevne kamper for å virkelig få prøvd seg. I tillegg til seriespill skal de også delta på noen cuper. KILs Sparebank 1 Østlandet cup er den eneste som er spikret, mens Brandvalturneringen og Grueturneringen er nevnt.

Vi ønsker spillere, trenere og alle rundt kullet 2009 i KIL lykke til med sesongen og håper det bringer mye idrettsglede!

Lagpresentasjon – Kil G2009

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var