Lagpresentasjon – Grue J2007

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue J2007
Trener, Håkon Brenna, er svært fornøyd med sine spillere. Her i god samtale før en kamp. Foto: Privat

Grue J2007 beskrives av trener Håkon Brenna som en veldig treningsvillig og ivrig gruppe. De har i vinter gjennomført mye allsidig trening, og ser nå frem mot sesongstart og fotballkamper.


Det er en herlig og seriøst gjeng som det er lett å være trener for. De fleste av jentene har spilt sammen i flere år allerede. Hittil i vinter har vi trent en gang i uka felles, men bare vinteren er over blir det sannsynligvis flere økter forteller treneren.

 

Fokus på å beholde alle

Laget har ambisjoner om å utvikle både eget spill og individuelle ferdigheter gjennom året som kommer. I tillegg til disse ambisjonene er det et mål til Brenna er klar på.

Vi har en ambisjon om å være like mange spillere etter høstsesongen som vi er nå i dag. Lykkes vi med det føler jeg vi har gjort noe rett.

Han forteller videre at treningsoppmøtet er upåklagelig, og roser samtidig fotballakademiet i Grue. Her deltar flere av jentene ukentlig.

Stort sett alle jentene møter på trening hver gang, noe som er suverent. Flere deltar også på Grue – akademiet. Dette er et kjempetiltak som øker ferdighetene til deltakerne betraktelig legger han til.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Grue J2007
Grue J2007 i aksjon mot Lillestrøm. Foto: Privat

Lagbygging i Torsby og cup på Lillestrøm

Tidligere i vinter gjennomførte laget en teambuildingsdag i Torsby. På agendaen sto bading i Torsby – badet, og restaurantbesøk.

Det er et privilegium å få være med så flotte barn på tur! Vi har også tro på at det å være sammen utenfor banen vil skape et enda bedre samhold på banen legger Brenna til.

 

Gruejentene har også deltatt på DnB – cup på Lillestrøm nå i februar. Der fikk laget mange gode svar på hvordan de står i forhold til ande jevnaldrende lag.

Vi fikk mange gode svar, og er i rute. Spillet vårt er på rett vei og jentene har utviklet seg individuelt. Samtidig ser vi at vi har mange ting å jobbe med fremover, men det viktigste er at jentene skal få prøve, ha det gøy og utvikle seg i eget tempo avslutter Brenna.

 

Vi i Glomdalsfotball ønsker Gruejentene lykke til med sesongen, og håper den vil gi mange gode fotballopplevelser!

Lagpresentasjon – Grue J2007

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var