Lagpresentasjon – Grue J13

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue J13 er en fotballgjeng som har vokst siden oppstarten for 7 år siden. Foto: Privat
Grue J13 er en fotballgjeng som har vokst siden oppstarten for 7 år siden. Foto: Privat

Grue J13 beskrives som ei humørfylt gruppe som teller 17 jenter. Stammen i laget har spilt sammen i flere år og kjenner hverandre godt. Jentene trenes av Jostein Luka, Vegard Bye Moe og Eli Tomterstad, som også får god hjelp av flere foreldre i treningshverdagen.

 

Sterkt fokus på glede

Lagets ambisjoner for denne sesongen er først og fremst å ha det gøy med fotballen, og sammen som lag. De har gjennom vinteren trent en gang sammen innendørs på Namnå.

Vi har hatt en frivillig økt i uken frem til nå. Etter påske vil det bli to obligatoriske treninger i uka. Samtidig som vi skal ha det morsomt sammen ønsker vi å skape en positiv utvikling hos jentene som fotballspillere og personer forteller trener Jostein Luka.

Treningsoppmøtet og innsatsen på de frivillige øktene har i følge trenerteamet vært upåklagelig.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Første treningskamp nylig gjennomført

Gruejentene spilte nylig sin første treningskamp som 9 – er lag mot KIL i Storhallen på Kongsvinger. Videre skal laget møte Ørn – Horten i treningskamp 22. april, før serien sparkes i gang den siste uka i april.

Vi har meldt på et lag i 2. div 9 – er, og et lag i 2. div 7 – er denne sesongen. Det innebærer to kamper i uka for gruppa. Dessverre er det få jentelag i distriktet, og disse lagene har derfor havnet i samme pulje opplyser Luka.

 

Grue J13 spiller for året 9er og 7er. Her fra trening på Grue Stadion. Foto: Privat
Grue J13 spiller for året 9er og 7er. Her fra trening på Grue Stadion. Foto: Privat

Ser fram til Grueturneringa

Laget skal naturligvis delta på den prestisjefulle turneringa på hjemmebane i slutten av august, noe som blir et av høydepunktene gjennom sesongen.

I tillegg til Grueturneringa skal vi delta på en «overnattingsturnering». Hvilken det blir er ikke helt bestemt enda forteller treneren videre.

I tillegg til den gode stammen av Gruejenter har laget også fått noen nye impulser i laget. To nye spillere har kommet fra Brandval for i spille i den grønne trøya denne sesongen.

Vi håper å beholde alle vi har, og kanskje få med enda flere avslutter Jostein Luka.

Vi ønsker både nye og «gamle» jenter hos Grue J – 13 lykke til med sesongen!

 

Lagpresentasjon – Grue J13

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var