Lagpresentasjon – Grue G2005

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue G2005
Grue G2005 er en treningsvillig og bra gruppe forteller trenerne Trond Furuberg og Øyvind Fjeld. Foto: Privat

 

Grue G2005, er en meget treningsvillig og lovende gruppe med unge fotballspillere. De trenes av Trond Furuberg og Øyvind Fjeld. Laget består av 15 ivrige spillere som trener hardt hver uke for å bli bedre.

 

Trener også skadeforebyggende

Gruegutta har hver uke 3 fellestreninger, i tillegg til at mange av guttene deltar på fotballfritidsordningen i Grue. Trenerduoen forteller at treningsoppmøtet hittil i år har vært veldig bra, med stort sett 10 – 15 spillere på hver eneste økt.

Vi har hatt god nytte av Berit Løvstad i form av skadeforebyggende og fysisk trening en dag i uka i vinter. Utenom det har vi hatt mange gode økter med ball legger de til.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Stiller to lag

I tillegg til å spille i G12 – klassen har laget meldt på et lag i årsklassen over. Her har alle spillerne mulighet til å være med dersom de selv ønsker. Laget hadde positive erfaringer med dette i fjorårssesongen, og ønsker å videreføre det.

– Skal dere delta på noen spesielle turneringer i år?

Vi skal være med på Vanpee cup i LSK – hallen nå i starten av mars. Vi pleier også å være med på Svennis cup, og naturligvis Grueturneringa. I tillegg ønsker vi å melde oss på en cup til på forsommeren, men den er ikke bestemt enda, forteller trenerne.

 

Utviklingssamtaler

I tillegg til det gode treningsarbeidet har laget gjennomført individuelle spillersamtaler, der spillere og trenere sammen har utarbeidet utviklingsmål. Både spillere og trenere har stor tro på at dette, sammen med det gode samholdet i gruppa, skal gjøre dem til et enda bedre lag i sesongen som kommer.

Vi ønsker laget lykke til med sesongen som kommer, og håper de viderefører det gode treningsarbeidet!

Lagpresentasjon – Grue G2005

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var