Lagpresentasjon – Grue G15

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Lagbilde av Grue G15
Grue G15 her samlet på Grue Stadion. Foto: Privat


Grue G15 beskrives som ei positiv gruppe som sammen har det mye moro. Laget består av gutter født i 2001, 2002 og 2003. Gruppa trenes av Odd Foseid og Morten Møller.

Laget trener for øyeblikket 4 ganger i uka. Bare sesongen sparkes i gang vil de gå over til 3 fellesøkter og en kamp.

 

Spillerutvikling i fokus

Vi ønsker å utvikle hver og en spiller, og utvikle oss så vi fungerer sammen som et lag. I tillegg ønsker vi og spille god fotball, og ikke minst ha det gøy med fotballen forteller trener Odd Foseid.

I tillegg til å bestå av gutter født i 01, 02 og 03 vil også innslag fra 04 årgangen trolig bli å se i aksjon for laget i løpet av sesongen.

Med så mange årganger sammen blir det jo et stort sprang i gruppa. Det kan være litt utfordrende med tanke på aldersforskjellene og fysikken til spillerne legger treneren til.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Godt oppmøte på øktene

Når kampene sparkes i gang skal laget spille i 2. divisjon for G15. Grue G15 ser fram til å komme i gang med årets kamper. De har gjennom vinteren hatt et godt oppmøte på treningene, selv om det til tider har vært noen utfordringer.

Vi har hatt bra treningsoppmøte hele vinteren. Det er en fast stamme som alltid møter opp. Det har riktignok blitt mye alternativ trening gjennom vinteren ettersom vi ikke har kunnet trene på kunstgressbanen når denne ikke har vært spillbar sier Foseid.

 

Vi i Glomdalsfotball ønsker laget og teamet rundt lykke til med både kamper og treninger som venter i 2017 – sesongen!

Lagpresentasjon – Grue G15

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var