Lagpresentasjon – Flisa G2005

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Flisa G2005 er en treningsivrig gjeng med gutter. Foto: Privat
Flisa G2005 er en treningsivrig gjeng med gutter. Foto: Privat

Flisa G2005 beskrives som en treningsivrige og ivrig gjeng med gutter, som allerede har spilt fotball sammen i flere sesonger. Trener Øyvind Damhaug og lagleder Thomas Nygaard gjør en god jobb med gutta, og sammen ser de fram mot en innholdsrik fotballsesong.

 

Treningsvillige gutter

Siden i fjor høst har Flisa G2005 trent sammen med årgangen over. At gutta både er trenings – og læringsvillige gjenspeiler seg i treningsoppmøtet og mengde.

Vi har hatt tre fotballøkter i uka gjennom hele vinteren, både ute på kunstgresset på Flisa og inne i gymsalen på Haslemoen. I tillegg har vi hatt en økt med fokus på basis styrke og spenst. Mange av spillerne har også en økt i uka på FFO forteller Damhaug.

Treningsoppmøtet har også vært solid, og det har stort sett vært mellom 15 og 20 spillere hele vinteren.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Mange turneringer å se fram til

Etter sesongslutt i fjor deltok laget på Hamar Talentcup. Her leverte de flere gode resultater, og fikk blant annet møte lag som Start og Bodø/Glimt. Etter årets sesongslutt skal gutta igjen delta på denne cupen i Hamar.

I juni og juli skal vi også delta på Elverumsturneringen og CUP Denmark i Brøndby. Foreløpig er vi eneste norske lag påmeldt. Turneringen strekker seg over 3 dager, og kampene skal spilles på Brøndbys treningsanlegg.

Flisagutta deltok også på Løvenstad vårcup i mars. Herfra tok de også med seg verdifull læring og gode prestasjoner, og slo blant annet Vålerenga i bronsefinalen.

 

Flisa G2005 har også enkelte økter med fotballteori. Her skimtes trener Øyvind Damhaug i høyre hjørne. Foto: Privat
Flisa G2005 har også enkelte økter med fotballteori. Her skimtes trener Øyvind Damhaug i høyre hjørne. Foto: Privat

 

Fokus på sportslig utvikling og trivsel

Når sesongen sparkes i gang stiller laget både i serien for jevnaldrende, og i en årsklasse opp. Gjennom dette får både enkeltspillere og lag god matching.

Vi har ambisjoner om å utvikle oss som lag og som enkeltspillere. Selv om laget har stort fokus på sportslig utvikling, har vi selvsagt også et overordnet mål om at alle skal trives i gruppa, og ha det gøy med fotballen!

Vi i Glomdalsfotball ønsker Flisa G2005 lykke til både i seriespill og turneringer som venter fremover!

Lagpresentasjon – Flisa G2005

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var