Lagpresentasjon: Eidskog Fotball J13

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Etter treningsøkta 22. mars fikk jentene med seg påskeegg hjem – vel fortjent, sier lagleder/trener Tom Røhr.

Årets J13-lag fra Eidskog Fotball består av jenter som er født i 2005 og 2006. I 2017-sesongen stilte de to lag, men har i år slått seg sammen til ett. De to lagene hadde hver for seg en god 2017-sesong.

Eidskog Fotball stiller i år med ett J13-lag. Laget består av 17 spillere og ledes av teamet Tom Røhr, Pål Svendsen, Svein Audun Taugbøl, Cato Bentzen og Anneth Rønning.

Tom Røhr er hovedlagleder, men er også med på trenersiden sammen med hovedtrener Pål Svendsen og Cato Bentzen. I tillegg har laget har egen keepertrener, Svein Audun Taugbøl. Anneth Rønning er også med som lagleder.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Årets J13-lag består av jenter som født i 2005 og 2006. I 2017-sesongen stilte de to lag, men har i år slått seg sammen til ett. De to lagene hadde hver for seg en god 2017-sesong. 2006-jentene utmerket seg på høstsesongen og gjorde det veldig bra. Alle jentene kjenner hverandre godt da de også trente sammen gjennom hele fjoråret. Siden vi startet vintertreningen i november har laget trent to dager i uka.

Aktive jenter

Jentene er også aktive i andre idrettsgrener, blant annet ski, håndball og dans. Noen ganger faller treninger, skirenn eller håndballkamper på samme dag. Derfor er vi veldig godt fornøyd med et snitt på 12 jenter på treningsfeltet på tirsdag og torsdager. Laget trener på kunstgressbanen på Magnor.

Fotballengasjement skal kjennetegne laget

Å ha ballkontroll, forstå spillet og kondisjon nok til å glede seg over spillet er viktig for å ha det gøy på fotballbanen. Derfor har nettopp ballkontroll, spilleforståelse, samspill og kondisjon vært fokus på treningene gjennom vinteren.  Hele laget er enig i at ambisjonen denne sesongen er å bli bedre fotballspillere, både individuelt og som lag.

En gjeng med blide, positive og fotballengasjerte jenter er det som skal kjennetegne oss, sier hovedlagleder Tom Røhr.

Møter helt ukjente lag i serien

Det kommer til å bli en spennende sesong for både trenere, lagledere og ikke minst jentene. Etter avdelingsoppsettet å dømme møter vi bare nye motstandere som vi ikke vet så mye om. Vi velger å se på ukjente lag som spennende og morsomme motstandere og har fokus på oss selv og egne ferdigheter.

Grensecupen og Arvika Cup i juni

Allerede 3. juni skal jentene fra laget som er født i 2006 delta på Grensecupen, mens hele laget deltar på Arvika Cup, som går 15., 16. og 17. juni. En cup er allerede unnagjort i år da laget deltok på Kurland cup i februar. Derfra tok de med seg bronsepokalen hjem til Eidskogen.

Vi i Glomdalsfotball ønsker J13-jentene fra Eidskogen en spennende og morsom fotballsesong.

Her er flere lagpresentasjoner som du kanskje har lyst til å lese:

KIL G2006 – fire 7’er-lag

Nord-Odal IL J14

Grue G19 – to lag

KIL G2009 – 7 lag

 

Lagpresentasjon: Eidskog Fotball J13

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var