Kvikne IL kjører gjerne 30 mil for å dra på cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kvikne
Blant alle de lokale lagene fra Solør, alle lagene fra distriktet rundt og lagene fra distriktene litt lenger unna enn rundt, kommer det alltid noen langveisfarere til Grueturneringen. Jentene fra Kvikne IL har ingen problemer med å sitte 4 timer i bil for å komme seg til Grue. Nesten 30 mil er ikke noe problem og da jeg møter jentene, har de allerede vunnet dagens første kamp.

Vi bryr oss ikke om lange bilturer, og er glade i å spille fotball, kan trener, fotballekspert og Liverpoolfan Conrad Schärer fortelle.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Han er storfornøyd med innsatsen så langt og roser jentene opp i sky. De har ambisjoner om å gjøre det bra, men det viktigste er samholdet.

«Jentene storkoser seg sammen og turen hit til Grue er noe vi har sett frem til i lengre tid», sier Bård Bjørsagård, også trener for de blide jentene. Kvikne er så langt nord man nesten kommer i Hedmark, og derfor er det kanskje ikke så rart at trenerne også sympatiserer med Rosenborg.

«Vi blir sett på som trøndere her i sør, mens trønderne ser på oss som søringer», sier «Klopp look a liken» Conrad Schärer. De har godt humør og tuller mye, og mener det er dette fotballturneringer handler om.

De har verdens beste keeper i Marthe, mens resten av laget gjør Kvikne IL J14 til verdens beste lag i sin klasse, og vi tror selvfølgelig på det. Resten av laget består av Nova, Solveig, Anne Oline, Olga, Mona, Emilie, Gro Marit, Veni og Maria. De gledet seg til lørdagskvelden og jeg tror nok kanskje det er bygdas gutter som har lokket de hit igjen. Jeg vet ikke om det er jentene fra Kvikne jeg skal ønske lykke til, eller gutta i Grue? Uansett blir det en spennende søndag og mye god fotball å glede seg til.

Kvikne IL kjører gjerne 30 mil for å dra på cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var