Koronakurs for alle spillere over 13 år

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Norges Fotballforbund (NFF) har bestemt at alle spillere over 13 år må gjennom et smittevernskurs for å få lov til å spille organisert fotball. Ungdomsspillere må ha fullført kurset i løpet av august, mens seniorspillere må ha gjennomført det før de kan starte igjen. Det er klubbene som har ansvaret for å følge opp kurset.

Koronakurset er elektronisk og todelt. Det starter med en læringsdel før man må bestå en prøve på fem spørsmål. Man må svare rett på alle spørsmålene for å tillatelse til å spille organisert fotball. Det er beregnet at kurset og prøven tar omtrent 15 minutter å fullføre.

Du vil kanskje også lese: Ungdomsfotballen endelig i gang med kamper

Viktig å ta ansvar

– Vi ønsker å øke bevisstheten på smittevern og ta et samfunnsansvar. Det er viktig for oss at vi tar det ansvaret som vi mener at det skal være godt smittevern i norsk fotball. Det er også viktig for oss at helsemyndighetene skal være trygge på at det er skikkelig rundt i klubbene våre. Det skal være trygt å sende ungene til aktivitet, og da må klubbene fortsette det gode arbeidet de har lagt ned allerede, sier direktør i NFFs utviklingsavdeling, Alf Hansen.

Koronakurs for alle spillere over 13 år

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var