Konkurranse for lokale lag

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Konkurranse for lokale lag.

I samarbeid med KIL TF og Bowling 1 arrangerer Glomdalsfotball en konkurranse for lokale lag. Vi ønsker mest mulig oppmerksomhet rundt lokale lag, og da trenger vi lagenes hjelp!

Vinn en super-dag for ditt lag

Ved å delta kan du vinne en superdag med bowling, pizza, og KIL-kamp for ditt lag.

Dagen starter med gratis pizza og bowling for deretter å rundes av med gratis inngang på Gjemselund for å se regionens flaggskip KIL Toppfotball! Vi håper det vil motivere lagene til å delta i konkurransen sier Rune Skasberg på vegne av Glomdalsfotball.

Alle ledere av lokale klubber har mottatt informasjon via e-post, og skal videresende informasjon til lagene. Har ikke ditt lag mottatt informasjon kan du kontakte Glomdalsfotball her.

 

KIL TF og Bowling 1 positive

Når ideen om en konkurranse ble lagt frem for Bowling1 og KIL TF var det kun positive tilbakemeldinger.

Vi syntes Glomdalsfotball er et positivt tiltak og vi har lyst til å bidra med en positiv opplevelse hos oss. Vi har jo mange lag innom allerede, men har alltid plass til nye lag forteller Bjørn hos Bowling 1.

Vi syntes at Glomdalsfotball får frem grasrota i distriktet på en positiv måte, og vi har lyst til å hjelpe til med en morsom og interessant dag for det laget som vinner konkurransen, sier Erik Gusterud i KIL TF.

 

Vi håper flest mulig av lagene blir med i konkurransen, og selv om ikke alle vinner vil laget få en flott presentasjon her på vår nettportal.

Konkurranse for lokale lag

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var