Konferansier Holt: – Meld dere på Glomdalsfotballseminar!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Gjermund Holt stiller som konferansier til Glomdalsfotballseminar 20. april. Foto: Privat
Gjermund Holt stiller som konferansier til Glomdalsfotballseminar 20. april. Foto: Privat

Den 20. april arrangerer Glomdalsfotball seminar på Sentrum videregående skole på Kongsvinger. Vi har tatt en prat med konferansieren for seminaret, Gjermund Holt.

 

Hvorfor bør folk møte opp på seminaret?

Det kommer jo mange spennende gjester, og kvelden vil inneholde interessant fotballsnakk om Glåmdalsfotballens nåtid og framtid. Den fotballfaglige diskusjonen vil ikke bare være interessant, men med så dyktige og profilerte gjester også av høyt fotballfaglig nivå forteller Holt.

 

ANNONSE
 [slideshow_deploy id=’15’]

 

Hva kan publikum vente seg den 20. april?

Vi kommer til å snakke hvordan vi sammen skal greie og få med flest mulig, lengst mulig, samtidig som vi også skal legge forholdene til rette for de ønsker å bli best mulig. Dette er et mye omstridt, men utrolig interessant tema legger Holt til.

 

Hvem er seminaret for?

Dersom du er fotballtrener, fotballeder eller bare generelt opptatt av fotball bør denne kvelden være midt i blinken for deg! Jeg ser i allefall veldig frem til seminaret, og håper så mange som mulig melder seg på!

 

Det er allerede mange påmeldt til seminaret, men vi ønsker naturligvis enda flere! Vi i Glomdalsfotball gleder oss stort til 20. april, og håper vi ser nettopp deg på Sentrum videregående. Møt opp!

 

KLIKK HER FOR PÅMELDING

 

Gjermund Holt er klar som konferansier til Glomdalsfotballseminar 20. april. Her fra tilsvarende rolle under showkamp på Grue Stadion i 2014. Foto: Mattis Holt
Gjermund Holt har vært konferansier tidligere. Her under showkamp på Grue Stadion i 2014. Foto: Mattis Holt
Konferansier Holt: – Meld dere på Glomdalsfotballseminar!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var