Klarte målsettingen om å holde seg i Elite med glans

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Åsnesalliansen G16 Elite: Fra venstre bak Theodor Taihaugen Framaas, Vebjørn Lundal, Knut Erik Kjos, Anders Berggren, Henrik Embretsen, Noa Mathisen, Mattis Skoglund, Petter Kørra og Oliver Sandberg.
Fremre rekke fra venstre Sifatula Nori, Evald Øwre, Mats Heggelund, Philip Pildal, Marius Myrvang, David Libekk og Lars Kørra. Liggende foran Patrik Kristoffersen.

Eneste lokale lag i Elite

Flisa /Kjellmyra/Hof/Flisa fotball G16 (Åsnesalliansen) klarte som eneste lokale lag å kvalifisere seg til spill i Eliteklassen. Som vi skrev i april, var målsetningen å spille Elite også til høsten. I april besto samarbeidslaget av 27 spillere i troppen, nå er det hele 36 spillere!

Merket på slitasje

Det har vært en lang vårsesong på 4 måneder for guttelaget i Elite-klassen

– Vi har etterhvert merket slitasje på mange spillere. Vi klarte allikevel målsettingen vår om å holde oss i Elite med glans. Vi ble til slutt nr 5, noe som er bra da vi stort sett møter rene 2002 lag. Vi har f.eks startet med tre 2004 og seks 2003 gutter. Flere av guttene er også involvert i a-laget, noe som bekrefter at vi har lykkes med å kombinere resultater og spillerutvikling veldig bra, forteller en av trenere, Lars Mathisen.

Jonas Aurland (bak) har også spilt fast på A-laget il Flisa fotball, mens Philip Pildahl også er involvert i A-laget.

Først trening, så litt fri og deretter Norway Cup

Selv om det er skolefri, så tar ikke spillerne fri allerede nå.

– Vi trener nå for fullt første uka i juli, så blir det fotballfri i 13 dager. Guttene vil få utdelt opplegg for egentrening i denne perioden. Når vi starter opp igjen er det fullt fokus på Norway cup. Dit reiser vi med 31 spillere fordelt på to lag. Da er det greit å ha et samkjørt trenerteam med Geir Arne Valby, Morten Libekk, Odd Egil Skolegården og meg som fungerer veldig bra sammen. Vi er 36 spillere i stallen, men pga ferie er en del fraværende denne uka, sier Mathisen.

Vi ønsker gutta god sommer (etter hvert) og lykke til i Norway Cup!

 

Klarte målsettingen om å holde seg i Elite med glans

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var