KIL J2009 med topp trenerteam

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
KIL J2009 med topp trenerteam
KIL J2009 med sine trenere Patrick Holtet og Lars Erik Fremming.
Foto: Glomdalsfotball

Tidligere toppspillere, Patrick Holtet og Lars Erik Fremming, har fått tillit som trenere for KIL Fotball sine 2009-jenter. Dagens turnering benyttet de til å fremme fotballglede – og litt fokus på pasninger.

Et trenerteam bestående av Holtet & Fremming er det nok mange lag både i og utenfor distriktet som kunne tenke seg, men heldigvis for KILs jenter har de nå fokus på spillerutvikling blant klubbens 7-åringer.

Vi har fokus på spilleglede, og at alle jentene skal våge å gå på motstanderen sier Holtet til Glomdalsfotball.

Glomdalsfotball så en av kampene til KIL J2009, og lot seg imponere av pågangsmot og føring av ball i høyt tempo. Enkelte har til og med sett fordelen av å trekke vekk fra ballfører og inn i ledige rom. Kommer pasningen som den gjorde et par ganger i dag blir det skummelt for motstanderens keeper.

 

Skryter av jentene og egen klubb

Ved tidligere diskusjoner med både Patrick og Lars Erik vet Glomdalsfotball at det er til tider mer utfordrende å være trener i barnefotballen. Alle skal ses, alle fortjener tilbakemeldinger, og alle skal utfordres utifra sitt nivå. Dette er ingen enkel jobb, og noen ganger kan man skjønne at det føles lettere med fokus om «kun» tre poeng i helgens seriekamp som mange seniorlag har som ambisjon.

Tilbake til dagens DNB-cup så avslutter Flisa-gutten, Holtet, med å skryte av egne jenter og klubb:

Vi er kjempestolte av alle jentene, og vi har alle hatt stor fremgang i år. I tillegg vil jeg gi honnør til Geir Magne Andersen og de som har lagt tilrette for årets cup. Cupen fremsto enda bedre organisert i år enn i fjor.

Vi er enige i at jentene kan være stolte av egne prestasjoner, og at KIL Fotball har gjort en strålende jobb med årets turnering. I tillegg gleder vi oss til å se utviklingen til jentene, og føler oss trygge på at Holtet og Fremming klarer å løfte jentene og laget til nye høyder.

KIL J2009 med topp trenerteam

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var