KIL-gutter med sjarm

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
KIL-gutter med sjarm
Foto: Vegar Bjørge

Det er på Kirkenær det skjer. Jenter og gutter mellom 8 og 14 år innbyr til festfotball på i alt 30 baner. Glomdalsfotball.no var selvfølgelig på plass for å lodde stemningen. Været var strålende, fotballen vakker og jeg tror faktisk at flere MESSIer, RONALDOer og POGBAer på plass, og det på et lite sted i Solør. På min vandring kom jeg over et kjent lag, som har herjet i Grueturneringen tidligere – KIL-gutter med sjarm.

Kil G14 tok hjem seieren i fjorårets turnering med den utrolige målforskjellen 38-0 før de spilte finale. Den endte med 2-2 og Kil-gutta vant på antall cornere. Det akter de ikke å gjøre i år. I år skal de feie all motstand av banen. Både optimismen og humøret er på topp, og keeperen er mer eplekjekk enn Zlatan.

Hittil har det blitt en uavgjort og en seier på disse gutta, og de har hatt bra spill. Helgens kjekke keeper er Rashad som kan skryte av forsvaret sitt.

De har spilt meget godt og de få feilene de har gjort, har jeg rettet opp, sier han med et smil.

Resten av laget har også jobbet godt og de pleier og bli bedre og bedre utover i turneringen. Det er bare å grue seg om ditt lag skal møte de røde. Til daglig spiller de i eliteklassen og skal møte mange gode lag. Den første kampen i serien endte med seier, men de mener kanskje at Ham Kam er favoritter i serien. Kanskje det finnes litt beskjedenhet hos disse gutta, tross alt.

Jeg fortsetter min vandring og ønsker Vegard, Jonas, Pål Erik, Sivert, Intrabut, Tobias, Kristoffer, Andre, Ola Christoffer, Magnus, Benjamin og Knut Arne lykke til. Sjarmen, humøret og kameratskapet virker sterkt, og man skal ikke se bort ifra at de står med pokalen på søndag.

KIL-gutter med sjarm

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var