KIL G16 klar for sekstendelsfinalen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Det er stor stemning i G16-laget til KIL. De har akkurat vunnet 4 – 1 over Kvernbit IL i 1/32-dels finalen, og feid over alle motstandere så langt i årets Norway Cup. Lagleder Jon Christian Hokaasen mener guttene hans kan nå langt i cupen.

– Dette var ikke den beste kampen vi har spilt. I første omgang gikk det ganske trått. Vi lå under 0- 1, men utliknet rett før pause. Men i andre omgang viste vi hvilke kvaliteter som bor i laget. Vi klarte å score tre mål til, og vant til slutt en komfortabel seier, forteller laglederen.

KIL G16 er klare for sekstendelsfinale

God miks av spillere

I seriesystemet stiller KIL G16 med to fulle lag, og Hokaasen og trener Arnfinn Engerbakk har med seg 19 topp motiverte og veltrente unggutter til årets Norway Cup.

– Vi er heldige som har en såpass bred stall, for kampprogrammet er tett, og det blir fort litt slitasje og småskader. Til nå har det vært en kamp om dagen siden søndag, men hvis vi klarer å slå Åsane IL i sekstendelsfinalen i morgen tidlig, får vi enda en kamp om ettermiddagen. Men vi har med oss en god miks av spillere fra begge serielagene, og stemningen i laget er på topp, sier Hokaasen.

Du vil kanskje også lese: Grue J14 spiller to kamper i dag på Norway Cup

Alt er mulig

Takket være ivrige og innsatsvillige foreldre og besteforeldre kan Kongsvingerguttene pendle til og fra kamp hver dag.

– Det har mye å si for miljøet at familiene stiller opp slik de gjør. Vi er en bra gjeng på sidelinja her i klubben. Og med dette opplegget kan guttene stille uthvilte og opplagte til kamp, og nå som motstanden blir bedre og bedre, kan dette være med og vippe resultatet i vår favør. Vi hadde som mål å nå A-sluttspillet, og når vi først har kommet så langt, kan alt skje. Alt er mulig i cup-fotball, mener lagleder Jon Christian Hokaasen.

KIL G16 klar for sekstendelsfinalen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var