KIL G14 bøtter inn mål

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

KIL G14 bøtter inn mål i år. På de første tre kampene i denne koronasesongen har laget scoret 6,3 mål i snitt og har imponerende 19-0 i målforskjell. I forrige kamp var det Brumunddal som måtte bite i eget gress hele åtte ganger.

– Vi visste at vi hadde et godt lag, og vi hadde forventninger om å ligge helt i toppen. Men nå går det virkelig veien, sier Peder Granli Kalland, som er en av trenerne i klubben.

Et ordentlig bra kull

Det er Jørn Karlsrud som er hovedtrener for de talentfulle Kongsvinger-guttene. I tillegg til Peder Granli Kalland får de også verdifull hjelp fra en annen klubblegende, Jon Inge Høiland.

– Dette er et ordentlig bra kull med treningsivrige og talentfulle spillere. Hele 10 av dem går på NTGU, så dette er unge gutter som mener alvor med fotballen, sier Kalland, som forteller at laget har beholdt stammen av spillere som gjorde det så bra i klassen over i fjorårssesongen.

– Gutta har kommet i den alderen hvor det begynner å komme forsterkninger fra klubbene rundt, og det er veldig bra. Vi skal nok bite godt fra oss utover høsten, smiler treneren.

 

Du vil kanskje også lese: Kampene i koronakampen

KIL G14 bøtter inn mål

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var